overloop met kamer deuren Image Header

De ruime en sfeervolle gastenkamers van

Chambres d'Hôtes La Perle d'Anrosey

Direct zoeken

5 gastenkamers

Sfeervolle kamers met eigen badkamers Heeft u een vraag? Bekijk Beschikbaarheid

Alle gastenkamers hebben een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche of bad. Er zijn kamers voor 2 tot 5 personen. We kunnen in totaal 15 gasten ontvangen. Voor onze gasten is er een gemeenschappelijke salon met open haard en diverse zitjes in de hal. Rondom het huis een terrein van 2ha met een natuurlijke vijver en diverse zitjes en ligstoelen om heerlijk te ontpannen en te genieten van het landschap rondom Anrosey.

La Perle d’Anrosey

  • Online beschikbaarheid inzien
  • Online reserveren zonder credit card
  • Afgesloten parkeerplaats op eigen terrein
  • Luxe bedden
  • Eigen sanitair
  • Alle kamers met mooi uitzicht
  • Familiekamers
bed in slaapkamer

Kamer La Source 1 of 2 personen

vanaf

€ 85,–

p.nacht

La Source is een bijzonder lichte kamer. De ramen op zowel het oosten als het zuiden geven een prachtig zicht op de vijver met bron en de landerijen. (meer…)

meer informatie
gastenkamer met 4 bedden

kamer Coté Cour, 2 tot 5 personen

vanaf

€ 90,-

p.nacht

Een ideale kamer voor gezinnen op doorreis. Met een oppervlakte van bijna 40m2 en een eigen badkamer is er genoeg plek voor een ontspannen verblijf voor het hele gezin. (meer…)

meer informatie
Schouw met openhaard en parketvloer

Kamer La Porte: 2 tot 4 personen

vanaf

€ 90,-

p.nacht

Kamer La Porte is alleen beschikbaar in het hoogseizoen. Een zeer ruime authentiek franse slaapkamer. Het is ook een ideale familiekamer voor gezinnen op doorreis. Deze kamer bevindt zich op de begane grond en kijkt met twee ramen schitterend uit over de zuid-zijde van het huis. Parket en schouw en authentieke details complementeren het 19-de eeuwse karakter van deze kamer. De badkamer heeft een douche,  twee wastafels , bidet en toilet, en de authentieke zwart-witte tegelvloer is hier nog bewaard gebleven. In deze ruime familiekamer staat standaard een 2 persoonsbed (1.60 x 200) en twee 1 persoonsbedden. Voor een extra 5e persoon altijd even vooraf contact opnemen. De kamer is alleen beschikbaar in het hoogseizoen.

meer informatie
zitje bij de openhaard

Kamer Le Miroir: 1 tot 2 personen

vanaf

€ 85,–

p.nacht

“Le Miroir” valt op door de grote oude spiegel en de aardse kleuren die hier gebruikt zijn. Twee ramen op het zuiden geven een prachtig zicht op de vijver en het heuvellandschap rondom Anrosey. Ook in deze kamer authentiek parket en een antieke schouw, waarboven de originele spiegel.  De badkamer beschikt over twee wastafels, een douche en een toilet. Een typisch 19-de eeuws voorportaal als entrée maakt het plaatje compleet. In Le Miroir staat standaard een 2 persoonsbed (1.80 x 2.00).

meer informatie
avondzon in slaapkamer schilderij

Kamer Jehanne d’Arc 2 tot 3 personen

vanaf

€ 90,-

p.nacht

Familiekamer Jehanne d’Arc bevindt zich in het 18-de eeuwse deel van het huis, wat direct te zien is aan de houten vloer en de originele nagels die daarin nog te zien zijn. Robuust en eenvoudig. Twee grote ramen op het westen brengen het avondlicht in deze kamer, en U kunt de heuvels in de verte zien. De moderne, ruime badkamer beschikt over een douche, wastafel en een toilet. In deze kamer zijn de twee originele hoekkasten nog bewaard gebleven. Deze kamer heeft een 2 persoonsbed (Lits- jumeaux 1.80 x 2.00) en een 1 persoonbed. Maximaal 3 personen. Voor een extra 4e persoon altijd even overleggen. Vraag meer informatie aan of reserveer direct!

meer informatie