overloop met kamer deuren Image Header

Onze Kamers

4 ruime gastenkamers elk met eigen badkamer Heeft u een vraag? Reserveren
bed in slaapkamer

Kamer La Source 1 of 2 personen

vanaf

€ 95,–

p.nacht

La Source is een bijzonder lichte kamer. De ramen op zowel het oosten als het zuiden geven een prachtig zicht op de vijver met bron en de landerijen. (meer…)

meer informatie
gastenkamer met 4 bedden

kamer Coté Cour 2 tot 5 personen

vanaf

€ 95,-

p.nacht

Een ideale kamer voor gezinnen op doorreis. Met een oppervlakte van bijna 40m2 is het bijna een suite.  En met een eigen badkamer is er genoeg plek voor een ontspannen verblijf voor het hele gezin. (meer…)

meer informatie
Schouw met openhaard en parketvloer

Kamer La Porte: 2 personen

vanaf

€ 95,-

p.nacht

Kamer La Porte is alleen beschikbaar in het hoogseizoen. Een zeer ruime authentiek franse slaapkamer. Deze kamer bevindt zich op de begane grond en kijkt met twee ramen schitterend uit over de zuid-zijde van het huis. Parket en schouw en authentieke details complementeren het 19-de eeuwse karakter van deze kamer. De badkamer heeft een douche,  twee wastafels , bidet en toilet, en de authentieke zwart-witte tegelvloer is hier nog bewaard gebleven. In deze ruime kamer staat standaard een 2 persoonsbed (1.60 x 210) en een 1 persoonsbed.

meer informatie
zitje bij de openhaard

Kamer Le Miroir: 2 tot 5 personen

vanaf

€ 95,–

p.nacht

“Le Miroir” valt op door de grote oude spiegel en de aardse kleuren die hier gebruikt zijn. Twee ramen op het zuiden geven een prachtig zicht op de vijver en het heuvellandschap rondom Anrosey. Ook in deze kamer authentiek parket en een antieke schouw, waarboven de originele spiegel.  De badkamer beschikt over twee wastafels, een douche en een toilet. Een typisch 19-de eeuws voorportaal als entrée maakt het plaatje compleet. In Le Miroir staat standaard een 2 persoonsbed (1.80 x 2.00). Er kunnen 2 extra bedden bijgeplaatst worden op deze kamer zodat deze kamer ook als familiekamer kan dienen.

meer informatie
avondzon in slaapkamer schilderij

Kamer Jehanne d’Arc 2 tot 3 personen

vanaf

€ 95,-

p.nacht

De sfeervolle familiekamer Jehanne d’Arc bevindt zich in het 18-de eeuwse deel van het huis, wat direct te zien is aan de houten vloer en de originele nagels die daarin nog te zien zijn. Robuust en eenvoudig. Twee grote ramen op het westen brengen het avondlicht in deze kamer, en U kunt de heuvels in de verte zien. De moderne, ruime badkamer beschikt over een douche, wastafel en een toilet. In deze kamer zijn de twee originele hoekkasten nog bewaard gebleven. Deze kamer heeft een 2 persoonsbed (Lits- jumeaux 1.80 x 2.00) en een 1 persoonbed. Maximaal 3 personen. Voor een extra 4e persoon altijd overleggen, neem even contact met ons op.

meer informatie
Chat openen