Image Header

De ruime en sfeervolle gastenkamers van

Chambres d'Hôtes La Perle d'Anrosey

5 gastenkamers

Sfeervolle kamers met eigen badkamers Heeft u een vraag? Bekijk Beschikbaarheid

Alle gastenkamers hebben een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche of bad. Er zijn kamers voor 2 tot 5 personen. We kunnen in totaal 15 gasten ontvangen. Voor onze gasten is er een gemeenschappelijke salon met open haard en diverse zitjes in de hal.

  • Online beschikbaarheid inzien
  • Online reserveren zonder credit card
  • Afgesloten parkeerplaats op eigen terrein
  • Luxe bedden
  • Eigen sanitair
  • Alle kamers met mooi uitzicht
  • Familiekamers

Kamer “La Source” 1 tot 2 personen

vanaf

€ 85,–

p.nacht


La Source is een bijzonder lichte kamer. De ramen op zowel het oosten als het zuiden geven een prachtig zicht op de vijver met bron en de landerijen. Ook is er een antieke schouw en heeft de kamer authentiek parket. Douche en wastafel bevinden zich in de zogenaamde salle d’eau. Bij binnenkomst treft u een separaat toilet. Het typische 19e eeuwse voor-halletje met ingebouwde kast geeft deze kamer extra cachet.  Deze kamer heeft standaard een 2 persoonsbed (1.40 x 2.10)

meer informatie

kamer “Coté Cour”, 2 tot 4/5 personen

vanaf

€ 90,-

p.nacht

Deze kamer bevindt zich aan de cour-zijde van het huis, en heeft drie ramen op het oosten met prachtig ochtendlicht.  De toile de Jouy gordijnen en het toile de Jouy behang maken het tot een romantisch geheel.  De kamer heeft een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. De oude doorleefde vloer  uit de 18-de eeuw heeft een opknapbeurt gekregen en is robuust van uitstraling. In deze kamer staat standaard een 2 persoonsbed (lits-jumeaux 160 x 2.00) en twee 1 persoonsbedden.  Een extra bed is soms nog mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

meer informatie

Kamer “La Porte” 2 tot 4 personen

vanaf

€ 90,-

p.nacht

Deze kamer bevindt zich op de begane grond en kijkt met twee ramen schitterend uit over de zuid-zijde van het huis. Parket en schouw en authentieke details complementeren het 19-de eeuwse karakter van deze kamer. De badkamer heeft een bad (op pootjes),  twee wastafels , bidet en toilet, en de authentieke zwart-witte tegelvloer is hier nog bewaard gebleven. In deze kamer staat standaard een 2 persoonsbed (1.60 x 200) en twee 1 persoonsbedden. (alleen beschikbaar in het hoogseizoen)

meer informatie

Kamer “Le Miroir”: 1 tot 2 personen

vanaf

€ 85,–

p.nacht

“Le Miroir” valt op door de grote oude spiegel en de aardse kleuren die hier gebruikt zijn. Twee ramen op het zuiden geven een prachtig zicht op de vijver en het heuvellandschap rondom Anrosey. Ook in deze kamer authentiek parket en een antieke schouw, waarboven de originele spiegel.  De badkamer beschikt over twee wastafels, een douche en een toilet. Een typisch 19-de eeuws voorportaal als entrée maakt het plaatje compleet. In Le Miroir staat standaard een 2 persoonsbed (1.80 x 2.00).

meer informatie

Kamer “Jehanne d’Arc” 2 tot 3 personen

vanaf

€ 90,-

p.nacht

Jehanne d’Arc bevindt zich in het 18-de eeuwse deel van het huis, wat direct te zien is aan de houten vloer en de originele nagels die daarin nog te zien zijn. Robuust en eenvoudig. Twee grote ramen op het westen brengen het avondlicht in deze kamer, en U kunt de heuvels in de verte zien. De moderne, ruime badkamer beschikt over een douche, wastafel en een toilet. In deze kamer zijn de twee originele hoekkasten nog bewaard gebleven. Deze kamer heeft een 2 persoonsbed (Lits- jumeaux 1.80 x 2.00) en een 1 persoonbed. Maximaal 3 personen. Vraag meer informatie aan of reserveer direct!

meer informatie