overloop met kamer deuren Image Header

Lichte kamer voor 2 personen met uitzicht over de landerijen en bron rondom het landgoed

La Source

Direct zoeken

Kamer La Source 1 of 2 personen

vanaf

€ 85,–

p.nacht
Heeft u een vraag? Bekijk Beschikbaarheid
bed in slaapkamer
bed in slaapkamer detail bedledikant stoel bij de openhaard

La Source is een bijzonder lichte kamer. De ramen op zowel het oosten als het zuiden geven een prachtig zicht op de vijver met bron en de landerijen. Ook is er een antieke schouw en heeft de kamer authentiek parket. Douche en wastafel bevinden zich in de zogenaamde salle d’eau. Bij binnenkomst treft u een separaat toilet. Het typische 19e eeuwse voor-halletje met ingebouwde kast geeft deze kamer extra cachet.  Het antieke romantische bed wat in deze kamer staat hebben we laten ombouwen zodat het geschikt is voor een matrasmaat van 140 cm breed en 210 cm lengte. Deze kamer heeft standaard een 2 persoons bed (1.40 x 2.10)

Kamerprijzen kamer la Source zijn inclusief ontbijt.

Wij serveren tussen 8.00 en 10.00 uur een uitgebreid ontbijt met een croissantje, een gekookt ei, div soorten brood, kaas,  jam en koffie en thee.

  • € 90,–   voor 2 personen per nacht. Inclusief ontbijt.  Vanaf de 3de nacht  € 80,– per nacht
  • € 85,–   voor 1 persoon per nacht. Inclusief ontbijt. Vanaf de 3de nacht   € 75,– per nacht
  • € 10,–   voor een babyledikant op de kamer per nacht inclusief beddengoed en ontbijt

Table d’Hotes

In de nabije omgeving van Anrosey zijn geen restaurants te vinden. Daarom bieden wij iedere avond de mogelijkheid om te dineren aan de table d’hôtes (de tafel van de gastvrouw en -heer). U moet daarvoor wel vooraf voor reserveren, we koken een uitgebreide maaltijd voor onze gasten met verse produkten en willen dus vooraf weten voor hoeveel gasten we koken. Wij serveren een drie-gangen diner en maken voor kinderen aangepaste porties. Wijn / fris en koffie zijn bij de prijs inbegrepen. Als u op uw aankomstdag gebruik wilt maken van het diner kunt u dat al aangeven op het reserverings formulier. U kunt dat ook later nog beslissen uiterlijk tot begin van de middag van uw aankomstdag per mail of telefoon. Tijdens uw verblijf kunt u per dag aangeven of u gebruik wilt maken van het diner. We gaan ’s avonds om 19.00 uur aan tafel en stellen het op prijs als u ons meldt als u bent verlaat. Dan kunnen we daar rekening mee houden.