frisse salade Image Header

Verwennerij aan de Table d’Hotes

Chambre d'Hotes La Perle d'Anrosey

Elke avond koken we voor onze gasten een uitgebreide maaltijd met verse producten. Een informeel diner aan de lange tafel op het terras, samen met ons en de andere gasten, een goede maaltijd en een mooi glas wijn. Voor kinderen maken we speciale kleine kinderporties.
U hoeft niet meer te reizen en kan dus echt genieten. Als u met uw kinderen reist kunnen ze zonder probleem mee eten en op hun eigen tijd naar bed gebracht worden.
Het is hèt moment van de dag om anderen te ontmoeten en ontspannen samen te zijn.

De Franse levensstijl van lekker eten, tijd nemen om te genieten, van elkaar en van de omgeving, en een goed gesprek te voeren zetten we met een deze moderne variant dus voort in dit Domaine.

Reserveren en doorgeven speciale wensen.

U moet wel vooraf reserveren. Dan weten wij voor hoeveel mensen we gaan koken. U kunt dat tot op de dag van aankomst nog aan ons doorgeven tot ongeveer het middaguur. Een appje, berichtje of telefoontje is genoeg. Als je vegetarisch eet kunnen we daar altijd rekening mee houden. Geef dat altijd ruim van tevoren aan ons door: doe dit direct bij het reserveren. Heeft u een speciaal dieet of allergie overleg dan even, doe dit graag ruim van tevoren. Wij willen u graag van dienst zijn en doen ons best,  maar zijn beperkt in de keuken.

Drie- gangen diner en kinderporties

Dineren aan de Table d’ hôtes is de franse term voor mee eten wat de kok voorzet. Voor franse mensen is deze vorm van samen eten heel gebruikelijk en populair. Het diner bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. 2 glazen wijn of een flesje frisdrank of bier. En koffie of thee ter afsluiting. Voor kinderen maken wij kleine porties.

Prijzen

  • € 35,00 Voor een 3 gangen diner incl. 2 glazen wijn en koffie / thee
  • € 13,50 Voor een kindermaaltijd voor 8 – 13 jarigen
  • € 7,50 Voor een kindermaaltijd voor 2 – 7 jarige