A6 door een verdroogd landschap Image Header

Leuke vakantie adressen in Frankrijk


Heeft u een vraag? Reserveren

Zeg het voort

Een bloeiende pioenroos met het huis onscherp op de achtergrondWij ontvangen in La Perle d’Anrosey veel gasten die onderweg zijn naar hun vakantie bestemming in zuid Frankrijk. Wij liggen tenslotte halverwege de afstand Utrecht – Marseille dichtbij de autoroute du soleil. Wij horen daarom regelmatig de enthousiaste verhalen over collega’s  elders in Frankrijk. Op deze pagina vind u een aantal leuke adressen om te verblijven in Frankrijk.  In de loop van de tijd zullen deze adressen worden aangevuld.


Camping:  Aire Naturelle Les Joncquiers

Kleine natuurcamping voor Volwassenen.  Madeleine & Nicole ontvangen je graag op hun sfeervolle kampeerterrein in Saint Martin de Castillon in de Luberon. Aire naturelle ‘Les Joncquiers’ ligt in het ‘Parc Naturel du Luberon’ in de Vaucluse, één van de mooiste streken van de Provence, in Zuid Frankrijk. Ons terrein bevindt zich op een zuidelijke helling tegenover de Mourre Nègre, het hoogste punt van de Luberon (1125m), drie kilometer van het dorpje Saint Martin de Castillon.Er is een heerlijk zwembad aanwezig om lekker af te kunnen koelen op warme dagen of om wat baantjes te trekken. Verblijf op en toegang tot de camping uitsluitend vanaf 18 jaar.

Website: Aire Naturelle Les Joncquiers


Gite: Gengiraud

Een oase van rust en natuur, in het heuvellandschap van de Dordogne. Het gehucht Gengiraud ligt ln een dal, aan het einde van een doodlopende weg. Rond de statige kastanjeboom en oude waterput staan verschillende gebouwen: huis La Principale, huisje Le Lavaud, een schildersatelier en een grote schuur. Daaromheen een ruime tuin, omringd door riviertje Le Lavaud. Gengiraud ligt in het noorden van de Dordogne, in de Périgord Vert. Limoges en Perigeux liggen binnen één uur rijden. Ook groeps accomodatie tot 13 personen

 Website: Gengiraud


Gite: La Grange de Peyrouses

La Grange des Peyrouses is een ruim vakantiehuis voor 5 personen (eventueel 7) in de Auvergne, 70 km ten zuiden van Clermont-Ferrand aan de voet van de Sancy (1884 m), de hoogste berg in het centrale hoogland van Frankrijk, vlakbij de bronnen van de Dordogne. Gelegen aan het eind van een voormalig gletsjerdal met een panoramisch uitzicht van 60 km ver, zonder directe buren, een hectare eigen grond met een gevarieerde begroeiing en een beekje.

Website La Grange de peyrouses


Gite en Chambres d’Hotes: La Grange de Fabras

Een eeuwenoude boerderij in Fabras, op de weg tussen Pont de  Labeaume en Jaujac in de Ardèche. Sins april 2014 zijn wij, Peter en Marjon Bakker trotse eigenaren van dit domein. Gîtes en B&B La Grange de Fabras is een prachtig vakantieparadijsje. Met drie appartementen, een gite, zwembad en een prachtige tuin.  Peter en Marjon zijn daarnaast aardige en gastvrije mensen die er alles aan zullen om jullie vakantie tot een succes te maken.

Website: la grange de FabrasHameau d’Hotes la Roseraie Drome

 

Ieder moment willen we u graag de prettige sfeer en de rust van ons domein laten beleven.

Gelegen in het hart van het Regionale Natuurpark ‘Baronnies en Drôme Provençale’, bevindt u zich in de nabijheid van alle belangrijke toeristische attracties in onze regio, en tegelijkertijd profiteert u van de rust en kalmte op ons domein.

Website la Roseraie Drome


Appartement te huur op 30 meter van het strand. 

 

Buren uit ons dorp verhuren een appartement aan de Middellandse zee: een 2 kamer appartement voor 2/4 personen op 30 meter van het strand. La Seyne s/mer Mar Vivo (83)  in de buurt van Toulon. Juin, Juillet, Aout, Septembre. Per week of per maand te huur.  Informatie: Guinand Marcelle, 35 rue du Moulin de Gypse 52500  TEL: 0325 888379 / 0325870384  ber.gui@outlook.fr

Informeer voor de huurprijzen.


 

Vakantiehuis Les Veinards

Gites les Veinards is een zonnig en gastvrij vakantiehuis, waar je elke dag wordt getrakteerd op een adembenemend uitzicht. De naam les Veinards betekent niet voor niets: de geluksvogels! Het vakantiehuis ligt in het Zuiden van de Ardeche, vlakbij Vals les Bains en herbergt 3 appartementen die met passie en liefde zijn ingericht. Je wordt hier omarmd door de natuur en de rust. Centraal gelegen om de hotspots van de Ardeche te bezoeken. Of je er nu voor kiest om mindful te luieren of om actief op stap te gaan, hier vind je de rust om je batterij weer op te laden. De Nederlandse eigenaren Dominique & Anneke staan graag voor je klaar en wijzen je met plezier de weg!

Website Ardeche-frankrijk.nl


 

Deel dit bericht:
Chat openen