overloop met kamer deuren Image Header

kamer Coté Cour 2 tot 4 personen

vanaf

€ 125,00

p.nacht
Heeft u een vraag? Reserveren
gastenkamer met 4 bedden
interieur badkamer met zicht op slaapkamer gastenkamer met 4 bedden badkamer Toile de jouy en gordijn met gelijk motief

Een ideale kamer voor gezinnen op doorreis. Met een oppervlakte van bijna 40m2 is het bijna een suite.  En met een eigen badkamer is er genoeg plek voor een ontspannen verblijf voor het hele gezin.Deze kamer bevindt zich aan de cour-zijde van het huis, en heeft drie ramen op het oosten met prachtig ochtendlicht.  De toile de Jouy gordijnen en het toile de Jouy behang maken het tot een romantisch geheel.  De kamer heeft een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. De oude doorleefde vloer  uit de 18-de eeuw heeft een opknapbeurt gekregen en is robuust van uitstraling. In deze kamer staat standaard een 2 persoonsbed ( 160 x 2.00) en twee 1 persoonsbedden.  Een extra bed is soms nog mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. NB honden en andere meereizende huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.

 

Kamerprijzen inclusief ontbijt

Wij serveren tussen 8.00 en 10.00 uur een uitgebreid ontbijt met een croissantje, een gekookt ei, div soorten brood, kaas,  jam en koffie en thee.

 

  • € 125,–   voor 2 personen per nacht. Inclusief ontbijt.
  • € 35,–   voor een extra persoon op de kamer per nacht. Inclusief ontbijt.
  • € 17,50   voor een Babyledikant op de kamer per nacht. Inclusief beddengoed en ontbijt.
  • Table d’Hotes

    In Anrosey zijn geen restaurants te vinden. Daarom bieden wij vanaf 2024 voor 1 enkele overnachting alleen het tussenstop arrangement aan :  dus inclusief ontbijt en diners. Vanaf 16.00 bent u welkom  en kunt u bij ons inchecken, om 19.00 is er het driegangen diner aan de table d’hôtes (samen met ons en de andere gasten aan de tafel van de gastvrouw en -heer), en in de ochtend is er het ontbijt, vrij te nemen tussen 8 en 10 uur. We koken een uitgebreid drie-gangen diner voor onze gasten met verse producten en maken voor kinderen aangepaste porties. Wijn, bier of fris èn koffie/thee zijn bij de prijs inbegrepen. Indien u te maken heeft met allergieën, of vegetarisch eet,  moet u ruim van tevoren even contact met ons opnemen , dan kunnen we daar rekening mee houden. Geef het in elk geval ook al aan op het reservering-formulier. Mocht er nader overleg nodig zijn dan horen we dat graag ruim op tijd. Waarvoor dank !  Bij een verblijf van meerdere dagen is het diner op aankomstdag inclusief, vanaf dag twee kunt u per dag aangeven of u gebruik wilt maken van het diner. We gaan ’s avonds om 19.00 uur aan tafel en stellen het op prijs als u ons meldt als u bent verlaat. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Kamer Coté Cour

 

beschikbaarheidskalender kamer Coté Cour: groen= beschikbaar, rood = gereserveerd

Check online de beschikbaarheid en de actuele prijzen van alle kamers op de door u gewenste aankomstdatum. Reserveer en ontvang direct een reserverings bevestiging in uw mailbox. Geen credit card nodig.