groepje mensen mediteerd tussen de bomen Image Header

Inspirerende & creatieve workshops in

Chambres d'Hôtes La Perle d'Anrosey

Direct zoeken

Vakantie in mindfulness

In september organiseren wij een workshop van 4 dagen om kennis te maken met het mindfulness tijdens vakantie vieren. Het trage ritme van het leven op het franse platteland is behulpzaam als je mindfulness wilt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden en de vakantie is een mooie gelegenheid om daarmee te beginnen te oefenen.

Binnenkort volgt meer informatie.

In mei  2018  in La Perle voor het vijfde jaar op rij:

17 t/m 23 mei  2018: Creatieve Flow en Beeldende Expressie

Een week met en door Jacquelijne Constant. In deze speciale 6-daagse training wordt gewerkt met beweging, meditaties, licht lichaamswerk, inquiry en veel creatieve ontdekkingen!
Als een kunstenaar volg je verlangen, je handen en je zintuigen. Je experimenteert, speelt, vindt uit en je verbaast jezelf. Nieuwsgierig ga je mee met wat je interesseert. Je drukt je uit, in materialen, of je schrijft. Beweging misschien wel, een gedicht of gebaar… precies zoals het je in het moment vanzelf blijkt te passen. Soms samen en vaak in je eigen persoonlijke creatieve proces.
De grote en hoge groepsruimte wordt voor deze workshop in la Perle ingericht als atelier waar voluit gewerkt kan worden aan beeldende experimenten.
Lees meer over de workshop op Jacquelijne’s website Een Schitterend Onderzoek. Daar vind je ook praktische informatie over kosten en aanmelden.

schilderenVoor trainers

Zin om Uw training, cursus of workshop bij ons te komen geven ?  Aarzel niet ons te benaderen en neem contact met ons op. Wij denken graag met U mee.

We beschikken over diverse werkruimtes waaronder een witgeschilderd atelier van 80m2 met uitzicht over de vallei. Een schone werkruimte van 30m2 voor meditatie, groepswerk of vergaderingen. Een werkzolder van 80m2 en diversen bijgebouwen. Er kan natuurlijk ook buiten gewerkt worden op het terrein van 2ha.

La Perle d’Anrosey beschikt over 5 grote slaapkamers met elk een eigen badkamer en bied ruimte aan 15 gasten. Daarnaast is er een was en toilet gelegenheid in een van de bijgebouwen voor kampeerders. Er kunnen maximaal 3 tenten op het terrein worden bijgeplaatst.