Tel: 00 33 325 88 2001

Image Header

Inspirerende & creatieve workshops in

Chambres d'Hôtes La Perle d'Anrosey

Workshops


Heeft u een vraag? Direct reserveren

Ook dit jaar, in mei en juni, weer een aantal workshops in La Perle !

25-29 mei 2017 Hemelvaart weekend: Mantra zingen & Dru Yoga

Door Nynka Delcour en Willemijn Kaasjager. Vorig jaar mochten we voor de eerste keer deze workshop in La Perle ontvangen, een absolute aanrader voor een heerlijk lang weekend er helemaal uit.

Dru Yoga is een gracieuze en energetische vorm van yoga waarbij het hartchakra centraal staat. Dit bevordert compassie en openheid voor jezelf en anderen. Het is een bewegelijk vorm van yoga op muziek, is erg toegangkelijk en door iedereen te beoefenen. Het zingen van oeroude èn nieuwe mantra’s brengt je op een vanzelfsprekende manier in verbinding met jezelf en geeft rust in je hoofd. Samen zingen geeft een gevoel van verbondenheid. Dru yoga docent Willemijn Kaasjager en zangdocent Nynka Delcour delen de passie voor yoga en zang en werken al geruime tijd samen. Yoga en mantra zingen versterken elkaars werking: in deze retraite kom je tot jezelf en bouw je weer nieuwe levenskracht en vreugde op.

Voor meer info: zie de flyer 2017-dru_meets_mantra_retreat  Inschrijven:http://www.nynkadelcour.nl/contact.html

 

 

 

 

Een schitterend onderzoek1 t/m 7 juni 2017: Creatieve Flow en Beeldende Expressie

Een week met en door Jacquelijne Constant. In deze speciale 6-daagse training wordt gewerkt met beweging, meditaties, licht lichaamswerk, inquiry en veel creatieve ontdekkingen!
Als een kunstenaar volg je verlangen, je handen en je zintuigen. Je experimenteert, speelt, vindt uit en je verbaast jezelf. Nieuwsgierig ga je mee met wat je interesseert. Je drukt je uit, in materialen, of je schrijft. Beweging misschien wel, een gedicht of gebaar… precies zoals het je in het moment vanzelf blijkt te passen. Soms samen en vaak in je eigen persoonlijke creatieve proces.
De grote en hoge groepsruimte wordt voor deze workshop in la Perle ingericht als atelier waar voluit gewerkt kan worden aan beeldende en andere expressieve experimenten.
Lees meer over de workshop op Jacquelijne’s website Een Schitterend Onderzoek. Daar vind je ook praktische informatie over kosten en aanmelden.

 12-16 juni 2017: Zang &  Bodypercussie Midweek met Frederike de Winter

Veelzijdig muzikaal multi-talent Fredrike komt wederom zingen en swingen in La Perle. Hou je van zingen? Ben je benieuwd naar swingende ritmes die je met je lijf kunt maken? Heb je zin in vakantie op een prachtige plek met een inspirerend muzikaal aanbod?

Kom dan naar de zang & bodypercussie midweek van 12 t/m 16 juni 2017.

Plezier en vitaliteit, in combinatie met je verblijf in de landelijke omgeving en mooie maaltijden. Genieten. Kijk voor meer info en inschrijven op: http://fredrikedewinter.nl/zomer-zang-bodypercussie-frankrijk

 

11229374_1001249716553306_6353820201502880544_n

Voor trainers

Zin om Uw training, cursus of workshop bij ons te komen geven ?  Aarzel niet ons te benaderen en neem contact met ons op. Wij denken graag met U mee.

We beschikken over diverse werkruimtes waaronder een witgeschilderd atelier van 80m2 met uitzicht over de vallei. Een schone werkruimte van 30m2 voor meditatie, groepswerk of vergaderingen. Een werkzolder van 80m2 en diversen bijgebouwen. Er kan natuurlijk ook buiten gewerkt worden op het terrein van 2ha.

La Perle d’Anrosey beschikt over 5 grote slaapkamers met elk een eigen badkamer en bied ruimte aan 15 gasten. Daarnaast is er een was en toilet gelegenheid in een van de bijgebouwen voor kampeerders. Er kunnen maximaal 3 tenten op het terrein worden bijgeplaatst.

med-ruimte