+ 33 (0) 325 882 001

groepje mensen mediteerd tussen de bomen Image Header

Inspirerende & creatieve workshops in

Chambres d'Hôtes La Perle d'Anrosey

Direct zoeken

Vakantie in mindfulness

In september organiseren wij een workshop van 4 dagen om kennis te maken met mindfulness beoefenen tijdens vakantie vieren. Het trage ritme van het leven op het franse platteland is behulpzaam als je mindfulness wilt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. De vakantie is een mooie gelegenheid om daarmee te beginnen te oefenen.
Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan even een mailtje.

Binnenkort volgt meer informatie.

Creatieve Flow en Beeldende Expressie

In 2018 ontvingen we deze workshop van Jacquelijne Constant voor het vijfde jaar op rij.

schilderenVoor trainers

Zin om Uw training, cursus of workshop bij ons te komen geven ?  Aarzel niet ons te benaderen en neem contact met ons op. Wij denken graag met U mee.

We beschikken over diverse werkruimtes waaronder een witgeschilderd atelier van 80m2 met uitzicht over de vallei. Een schone werkruimte van 30m2 voor meditatie, groepswerk of vergaderingen. Een werkzolder van 80m2 en diversen bijgebouwen. Er kan natuurlijk ook buiten gewerkt worden op het terrein van 2ha.

La Perle d’Anrosey beschikt over 5 grote slaapkamers met elk een eigen badkamer en bied ruimte aan 15 gasten. Daarnaast is er een was en toilet gelegenheid in een van de bijgebouwen voor kampeerders. Er kunnen maximaal 3 tenten op het terrein worden bijgeplaatst.