Vakantie nabij Langres Image Header

Vakantie nabij Langres


Bed and Breakfast nabij Dijon Frankrijk

Wilt u er even een paar dagen uit en bent u op zoek naar een vakantie nabij Langres? Dan bent u bij La Perle d’Anrosey aan het juiste adres. La Perle d’Anrosey is een bed & breakfast in een groot 19e-eeuws landhuis aan de rand van het dorpje Anrosey. U kunt hier terecht voor een rustgevende vakantie in een prachtige omgeving. Deze omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen en pittige fietstochten. Daarnaast zijn er vele bezienswaardige steden om te bezoeken en laten wij u graag kennis maken met dit mooie gebied.

La Perle d’Anrosey

Het landhuis heeft vijf ruime gastenkamers, authentieke details en een grote parkachtige tuin. Allemaal ademt het rust en historie en geeft u de mogelijkheid om eens heerlijk te ontspannen. De tuin heeft een natuurlijke vijver met diverse zitjes, waar u – naast een lekkere borrel – kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de Vallée de l’Amance.

Wanneer het weer het niet toe laat om buiten te zitten kunt u als gast terecht in de gemeenschappelijke salon. In het voor- en naseizoen branden wij de openhaard en kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van de warmte die de openhaard geeft.

Arrangementen

Wanneer u kiest voor een verblijf bij La Perle d’Anrosey kunt u ook kiezen voor een arrangement. Met een arrangement kunt u drie of vier dagen met twee personen, op basis van half pension, genieten in deze prachtige omgeving. Niet alleen krijgt u bij dit arrangement een uitgebreid ontbijt en diner, u krijgt ook gratis koffie en thee tijdens uw verblijf en kunt gebruik maken van de wandelkaarten die bij ons aanwezig zijn.

Onze kamers zijn zeer ruim en daarom niet alleen voor het slapen, maar u kunt hier ook lekker zitten om wat te drinken. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer en toilet en heeft zo zijn eigen inrichting. Meer informatie over deze kamers en foto’s van de inrichting vindt u onder het kopje ‘kamers’.

Meer informatie

Bent u nog op zoek naar een goede verblijfplaats voor u vakantie nabij Langres en wilt u graag meer informatie ontvangen over La Perle d’Anrosey? Vult u dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.