+ 33 (0) 325 882 001

Vakantie nabij Langres Image Header

Vakantie nabij Langres


frans landhuis met serre en een oude catalpa

Wilt u er even een paar dagen uit en bent u op zoek naar een vakantie nabij Langres? Dan bent u bij La Perle d’Anrosey aan het juiste adres. La Perle d’Anrosey is een bed & breakfast in een groot 19e-eeuws landhuis aan de rand van het dorpje Anrosey op 30 km van Langres. U kunt hier terecht voor een rustgevende vakantie in een prachtige omgeving. Deze omgeving nodigt ook uit tot mooie wandelingen en pittige fietstochten. Wij laten wij u graag kennis maken met dit mooie gebied.

La Perle d’Anrosey voor een vakantie nabij Langres

Het landhuis heeft vijf ruime gastenkamers, authentieke details en een grote parkachtige tuin. Allemaal ademt het rust en historie en geeft u de mogelijkheid om eens heerlijk te ontspannen. De tuin heeft een natuurlijke vijver met diverse zitjes, waar u kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de Vallée de l’Amance.

Op de bel-etage bevind zich de salon waar u  gebruik van kunt maken. U kunt hier rustig een boek lezen, een drankje drinken of gewoon naar buiten kijken. De salon heeft 4 grote ramen met prachtig zicht op de vallei en de heuvels. In het voor en najaar branden we hier ook de open haard zodat u zich hier na een wandeling bij de open haard heerlijk kunt opwarmen en ontspannen.

Aanbieding voorjaar 2020: € 180,00–3 dagen op vakantie nabij Langres.

Om de lente te vieren hebben we dit voorjaar een mooie aanbieding om iedereen kennis te laten maken met dit bijzondere gebied. De rust en stilte die hier nog zo gewoon en vanzelfsprekend is. Is ondertussen een zeldzame kwaliteit in het moderne leven van 2020.

U verblijft drie dagen op basis van logies en ontbijt in één van onze ruime gastenkamers met eigen badkamer. Alle kamers hebben een mooi uitzicht op de omliggende heuvels.  U betaald slechts 2 overnachtingen.  Normaal € 270,00 nu voor  € 180,00.

  • gedekte ontbijt tafel in de tuin van la Perleinclusief welkomsdrankje bij aankomst
  • inclusief 6 x uitgebreid ontbijt
  • Totaal prijs € 180,– plus € 4,50 toeristenbelasting
  • Deze aanbieding is geldig voor een verblijf in La Perle tot 1 juni 2020
  • Mogelijkheid om ’s avonds hier te dineren. (per dag reserveren)
  • 3 gangen diner inclusief een drankje a € 27,50 pp
  • aanbieding is voor een aaneengesloten periode van 3 dagen
  • Bekijk de beschikbaarheid online

Er even tussenuit; op vakantie nabij Langres

La Perle d’Anrosey is binnen 7 uur bereikbaar vanuit de randstad in Nederland.  Als u even het drukke leven in de randstad wilt ontlopen dan is de vallei van de Amance een aantrekkelijke locatie voor een korte vakantie nabij Langres.  Een prachtig en ongerept gebied gelegen tussen Bourgondië en de Vogezen. Het plateau van Langres eindigt vrij abrupt en ineens verschijnen er plooien in het landschap en duikt u langs beboste weggetjes in prachtige valleien waarin dorpjes verscholen liggen. En hoewel de tijd er niet volledig heeft stilgestaan, is hier de rust van het Franse plattelandsleven voelbaar. Vanuit de Chambres d’Hotes kunt u rechtreeks mooie wandelingen in de natuur maken. Voor sportieve wielrenners zijn er uitdagende klimmetjes in de omgeving. Routes en kaarten zijn bij ons beschikbaar. Op een uurtje rijden, 60km vind u 2 charmante Golf banen.

Table d’Hote

bovenaanzicht antiek serviesWij koken elke avond bij voldoende belangstelling voor onze gasten een 3 gangen diner. Een gezonde maaltijd met verse produkten. Entree, hoofdschotel en dessert. inclusief een karafje wijn of een frisdrankje en koffie of thee voor € 27,50pp.  Per dag tot ongeveer 12 uur kunt u aangeven of u ‘s avonds mee wilt eten. We hebben voor kinderen aangepaste porties. Zie hier voor meer informatie