groot landhuis van onderuit gezien Image Header

Voor een ontspannen tussenstop bij Langres

B&B La Perle d'Anrosey

Direct zoeken

Tussenstop bij Langres


Zoekt u een tussenstop bij Nederlanders nabij Langres?

B&B La Perle d’Anrosey is een ideale plek om uw vakantie mee te beginnen. Gelegen een half uur van de A31 (Autoroute du Soleil), komt u in La Perle aan in een ander ritme voor een  tussenstop bij Nederlanders nabij Langres. Het gastvrije ruime, authentieke landhuis ademt de geschiedenis van eeuwen; u bent direct al op vakantie. Er zijn gastenkamers voor 2 tot 5 personen.  Alle kamers hebben een eigen badkamer.  Elke dag is er de mogelijkheid (wel vooraf reserveren) mee te eten aan de table d’hotes. Een gezamelijk diner, bij mooi weer buiten op het terras met alle gasten en de eigenaars. Rondom het huis ligt een parkachtige tuin van 2ha met  uitzicht over de heuvels. In de zomerweken is er voor de kinderen een groot tekenatelier beschikbaar in het atelier / dinerruimte. Wij ontvangen u graag op deze prachtige plek om te overnachting bij Langres op weg naar uw vakantiebestemming in het zuiden. Wilt u meer weten over B&B la Perle d’Anrosey?

La Perle d’Anrosey, ruimte om te zijn

In het landhuis zijn overal de authentieke details terug te zien, zo ook in de gastenkamers en onze parkachtige tuin. Bij mooi weer kunt u in de tuin wat drinken en tegelijkertijd genieten van het prachtige uitzicht. Wanneer het weer het niet toe laat branden wij de openhaard in onze salon, waar u kunt genieten van de warmte die de openhaard geeft. Kiest u voor bed & breakfast La Perle d’Anrosey, dan kiest u voor:

  • Ruime gastenkamers met eigen sanitair
  • Tussenstop arrangement voor 2 personen € 144,00: welkomsdranje, overnachting, diner incl drankje en koffie en ontbijt.
  • Familiekamers tot 5  personen
  • Elke dag table d’hotes mogenlijk.
  • Afgesloten parkeerplaats op eigen terrein
  • Oplaadpunt voor electrische auto’s aanwezig
  • Parkachtige tuin met diverse zitjes
  • Mooie stijl en authentieke details
  • Ruimte en rust

 

Zachte prijsjes en een heerlijke nachtrust op uw tussenstop bij Langres.

opgemaakt bed€ 95,00 voor een overnachting voor 2 personen inclusief een uitgebreid ontbijt
€ 25,00 voor een extra bed  voor personen vanaf 2 jaar
€ 10,00 voor een babyledikant op een kamer bijgeplaatst voor kinderen tot 2 jaar
€ 27,50 voor een 3 gangen diner inclusief 2 glazen wijn/ fris en koffie/thee
€ 7,50 kinderportie voor kinderen 2 t/m 7 jaar
€ 12,50 kinderportie voor kinderen 8 t/m/ 12 jaar
€ 149,00 een overnachting arrangement voor 2 personen
( welkomstdrankje, diner, overnachting en ontbijt)
Voorjaar 2021 ACTIE 3 nachten voor de prijs van 2
prijzen exclusief toeristenbelasting (0,66 pp / per nacht)

Voor een overzicht van de voorwaarden en alle prijzen en arrangementen zie de website van la perle d’Anrosey

Check online de beschikbaarheid en de actuele kamerprijzen van de kamers. Reserveer online en ontvang direct uw reserverinsbevestiging in uw mailbox.

Op slechts een half uur rijden van de autoroute du soleil maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.

Met één van onze half pension arrangementen kunt u drie of vier dagen met twee personen, op basis van half pension, genieten in deze prachtige omgeving. Niet alleen krijgt u een uitgebreid ontbijt en een drie gangen diner.

Niet alleen het landhuis met de grote tuin is prachtig om te zien, ook de omgeving is zeker de moeite waard. Het heuvellandschap leent zich voor lange wandelingen en mooie fietstochten, waar u kunt genieten van de rust en ruimte. Wij hebben diverse wandel- en fietskaarten beschikbaar, zodat u kunt ontdekken wat dit prachtige landschap u te bieden heeft. Meer informatie >>onthaasten in Anrosey

Direct reserveren

Heeft u interesse in een verblijf bij La Perle d’Anrosey voor een tussenstop bij Nederlanders? Dan kunt u via onze website heel eenvoudig een kamer reserveren. Naar aanleiding van uw reservering nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u verder te informeren.