Rustige vakantie in Frankrijk Image Header

Rustige vakantie in Frankrijk


Rustige vakantie in FrankrijkWilt u even ontsnappen van de alledaagse hectiek en even helemaal tot rust komen? Kom dan langs bij bed & breakfast La Perle d’Anrosey. Een prachtig landhuis in de heuvelachtige omgeving van Anrosey. U kunt hier terecht voor een rustige vakantie in Frankrijk in een prachtige omgeving. Deze omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen en pittige fietstochten. Daarnaast zijn er vele bezienswaardige steden om te bezoeken en laten wij u graag kennis maken met dit mooie gebied.

Arrangementen

Wanneer u kiest om bij La Perle d’Anrosey te verblijven kunt u ook één van onze arrangementen boeken. Met een arrangement kunt u drie of vier dagen met twee personen, op basis van half pension, genieten in deze prachtige bed & breakfast. Bij dit arrangement krijgt u een uitgebreid ontbijt, drie gangen diner met wijn en koffie en thee en kunt gebruik maken van de wandelkaarten die bij ons aanwezig zijn.

La Perle d’Anrosey

La Perle d’Anrosey is een bed & breakfast in een groot 19e-eeuws landhuis aan de rand van het dorpje Anrosey. Ons landhuis heeft een rijke geschiedenis en ademt historie. Overal zijn de authentieke details terug te zien, zo ook in onze ruime gastenkamers en de parkachtige tuin. Bij mooi weer kunt u in de tuin wat drinken en genieten van het prachtige uitzicht. Tijdens koudere dagen branden wij de openhaard in onze salon waar u heerlijk omheen kunt komen zitten. Bij La Perle d’Anrosey geniet u van :

  • Ruime gastenkamers met eigen sanitair
  • Afgesloten parkeerplaats op eigen terrein
  • Parkachtige tuin met diverse zitjes
  • Mooie stijl en authentieke details
  • Ruimte en rust

Ja, ik wil een rustige vakantie in Frankrijk!

Bent u nog op zoek naar een goede verblijfplaats voor een rustige vakantie in Frankrijk? Dan bent u bij La Perle d’Anrosey aan het juiste adres. Via ons reserveringsformulier kunt u direct een kamer reserveren. Na het ontvangen hiervan nemen wij contact met u op om u hier verder over te informeren.