Op vakantie nabij Nancy? Image Header
Heeft u een vraag? Reserveren

Op vakantie nabij Nancy?


Op doorreis of op een (korte) vakantie; wij ontvangen u graag in La Perle d’Anrosey in Noord-Frankrijk. U verblijft in een adellijk 19e-eeuws landhuis met haar ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Een ideaal verblijf om te overnachten tijdens uw vakantie nabij Nancy. Bij ons verblijft u op slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil, maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag. Wilt u rust, prachtige natuur en een mooi verblijf? Dan is een vakantie nabij Nancy met overnachting in La Perle d’Anrosey absoluut iets voor u.

La Perle d’Anrosey

Het landhuis heeft vijf ruime gastenkamers, authentieke details en een grote parkachtige tuin. Allemaal ademt het rust en historie en de omgeving geeft u de mogelijkheid om eens heerlijk te ontspannen. De tuin heeft een natuurlijke vijver met diverse zitjes, waar u – naast een lekkere borrel – kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de Vallée de l’Amance. Wanneer het weer het niet toe laat om buiten te zitten, kunt u als gast terecht in de gemeenschappelijke salon. In het voor- en naseizoen branden wij de openhaard en kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van de warmte die de openhaard geeft. Zowel in het voorjaar als najaar kunt u bij ons dus heerlijk komen genieten van een vakantie nabij Nancy.

De parel van Anrosey

La Perle d’Anrosey heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. La Perle d’Anrosey betekent letterlijk ‘de parel van Anrosey’. Pas wanneer u de poort door bent en op de binnenplaats staat, toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt. Voor uw overnachting in Frankrijk bent u bij ons dan ook verzekerd van ruime en sfeervolle gastenkamers die allen over een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en/of bad beschikken.

De voordelen van op vakantie gaan nabij Nancy en overnachten bij Bed & Breakfast La Perle d’Anrosey zijn:

  • Groot authentiek landhuis
  • Drie kamers van 30m2 met ruim uitzicht
  • Parkachtige tuin van twee hectare
  • Minimaal twee ramen per kamer (uitzicht op het mooie bosrijke heuvellandschap)
  • Mooie stijl
  • Ruim opgezet
  • Onbekende streek, geen massatoerisme (genieten van ruimte en rust)
  • Slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil

Arrangementen

Wanneer u kiest voor een verblijf bij La Perle d’Anrosey kunt u ook kiezen voor een arrangement. Met een arrangement kunt u drie of vier dagen met twee personen, op basis van half pension, genieten in deze prachtige omgeving. Niet alleen krijgt u bij dit arrangement een uitgebreid ontbijt en diner, u krijgt ook gratis koffie en thee tijdens uw verblijf en kunt gebruik maken van de wandelkaarten die bij ons aanwezig zijn.
Onze kamers zijn zeer ruim en daarom niet alleen prettig voor het slapen, maar u kunt hier ook lekker zitten om wat te drinken. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer en toilet en heeft zo zijn eigen inrichting. Meer informatie over deze kamers en foto’s van de inrichting vindt u onder het kopje ‘kamers’.

Meer informatie

Bent u nog op zoek naar een goede verblijfplaats voor een rustige vakantie nabij Nancy in Frankrijk? Dan bent u bij La Perle d’Anrosey aan het juiste adres. Via ons reserveringsformulier kunt u direct een kamer reserveren. Na het ontvangen hiervan nemen wij contact met u op om u hier verder over te informeren.

Open chat