+ 33 (0) 325 882 001

Op vakantie nabij Nancy? Image Header

Op vakantie nabij Nancy?


groothoek beeld landhuis en bijgebouw en bomenBent u op zoek naar een verblijf voor een korte vakantie nabij Nancy; wij ontvangen u graag in La Perle d’Anrosey in Grand-Est; Haute Marne. Een goed uurtje autorijden ten zuiden van Nancy. Een prachtig en ongerept gebied gelegen op de grens van Bourgondië en de Vogezen.

U verblijft in een adellijk 19e-eeuws landhuis met haar ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Een ideaal verblijf voor een korte vakantie nabij Nancy. Op slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil, maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.

Wilt u rust, prachtige natuur en een mooi verblijf? Dan is een vakantie nabij Nancy met overnachting in La Perle d’Anrosey absoluut iets voor u.

La Perle d’Anrosey

Het landhuis heeft vijf ruime gastenkamers, authentieke details en een grote parkachtige tuin. Allemaal ademt het rust en historie en de omgeving geeft u de mogelijkheid om eens heerlijk te ontspannen. De tuin heeft een natuurlijke vijver met diverse zitjes, waar u kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de Vallée de l’Amance. De omgeving is uitermate geschikt om te wandelen of om sportieve fietstochten te maken, te Golfen of gewoon rond te toeren. Wanneer het weer het niet toe laat om buiten te zitten, kunt u als gast terecht in de gemeenschappelijke salon. In het voor- en naseizoen branden wij de openhaard en kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van de warmte die de open haard geeft. Elke avond is er een mogelijkheid om mee te eten aan de Table d’Hotes (per dag op reservering). Zowel in het voorjaar als najaar kunt u bij ons dus heerlijk komen genieten van een rustgevende vakantie nabij Nancy.

De parel van Anrosey

La Perle d’Anrosey heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. La Perle d’Anrosey betekent letterlijk ‘de parel van Anrosey’. Pas wanneer u de poort door bent en op de binnenplaats staat, toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt. Voor uw vakantie nabij Nancy bent u bij ons dan ook verzekerd van ruime en sfeervolle gastenkamers die allen over een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en/of bad beschikken.

De voordelen van op vakantie gaan nabij Nancy en overnachten bij Bed & Breakfast La Perle d’Anrosey zijn:

 • opgemaakt bedGroot authentiek landhuis
 • Vijf kamers van 30m2 met ruim uitzicht
 • Alle kamers met privé badkamer
 • Parkachtige tuin van twee hectare
 • Alle kamers mooi uitzicht
 • Elke dag Table d’Hotes (diner) mogelijk op reservering
 • Ruim opgezet
 • Onbekende streek, geen massatoerisme (genieten van ruimte en rust)
 • Slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil
 • Ideale locatie op weg naar het zuiden
 • Afgesloten parkeerplaats
 • Laadpaal voor elektrische auto’s
 • Online beschikbaarheid en actuele prijzen checken

Arrangementen

De prijzen van de half pension arrangementen zijn altijd voor 2 personen inclusief ontbijt en compleet 3 gangen diner, een karafje wijn/ fris en koffie /thee

Onze kamerprijzen per nacht zijn altijd inclusief een uitgebreid ontbijt.

 Voorjaar aanbieding 2021: € 190,00–3 dagen op vakantie nabij Nancy.

Om de lente te vieren hebben we dit voorjaar een mooie aanbieding om iedereen kennis te laten maken met dit bijzondere gebied. De rust en stilte die hier nog zo gewoon en vanzelfsprekend is. Is ondertussen een zeldzame kwaliteit in het moderne leven van 2021.

U verblijft drie dagen op basis van logies en ontbijt in één van onze ruime gastenkamers met eigen badkamer. Alle kamers hebben een mooi uitzicht op de omliggende heuvels.  U betaald slechts 2 overnachtingen.