Fietsvakantie in Frankrijk Image Header

Fietsvakantie in Frankrijk


Fietsvakantie in FrankrijkHoudt u van fietsen en bent u van plan om op fietsvakantie in Frankrijk te gaan? Dan wilt u natuurlijk genieten van de prachtige omgeving, maar heeft u ook een plek nodig om te overnachten. Daarvoor bent u bij La Perle d’Anrosey aan het juiste adres. La Perle d’Anrosey is een bed & breakfast in een groot 19e-eeuws landhuis aan de rand van het dorpje Anrosey. Ons landhuis heeft een rijke geschiedenis en ademt historie en u kunt hier terecht voor een rustgevende vakantie in een prachtige omgeving.

Bed & Breakfast

Ons bed & breakfast beschikt over vijf ruime gastenkamers, waar u niet alleen kunt slapen, maar ook heerlijk een boek kunt lezen of een kopje koffie drinken. Ook kunt u bij ons genieten van een prachtige parkachtige tuin. Bij mooi weer kunt u in de tuin wat drinken en genieten van het prachtige uitzicht. Tijdens koudere dagen branden wij de openhaard in onze salon waar u heerlijk omheen kunt komen zitten.

Arrangementen

Wanneer u verblijft bij La Perle d’Anrosey hebben wij ook verschillende arrangementen voor u beschikbaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld een arrangement waarbij u drie of vier dagen met twee personen, op basis van half pension, heerlijk bij ons tot rust kunt komen. Niet alleen krijgt u deze dagen een zeer uitgebreid ontbijt en diner, u geniet ook van gratis koffie en thee gedurende uw verblijf.

Niet alleen het landhuis met de grote tuin is prachtig om te zien, ook de omgeving is zeker de moeite waard. Wanneer u meer van de omgeving wilt zien hebben wij verschillende wandel- en fietstochten voor u klaarliggen, zodat u alles uit uw verblijf kunt halen en heerlijk kunt wandelen of fietsen in Frankrijk.

Contact opnemen

Gaat u fietsen in Noord Frankrijk en bent u benieuwd of er in die periode nog een kamer beschikbaar is bij La Perle d’Anrosey? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en verwelkomen u bij La Perle d’Anrosey.