+ 33 (0) 325 882 001

Fietsvakantie in Frankrijk Image Header

Fietsvakantie in Frankrijk


Fietsvakantie in Frankrijk, Haute Marne op de grens van de Vogezen en de Bourgogne

Fietsvakantie in Frankrijk

Ben je op zoek naar een fietsvakantie in Frankrijk? Denk dan eens aan de zuidpunt van de Haute-Marne, op de grens van de Vogezen en de Bourgogne. Op slechts 650km vanaf Utrecht vind je hier een verrassend mooi heuvelachtig en bosrijk gebied voor een geslaagde fietsvakantie in Frankrijk. Met weinig verkeer en een goed onderhouden wegennet van departementale en communale wegen kun je hier prachtige fietstochten maken.

Fietsvakantie in Frankrijk bij B&B la Perle d’Anrosey

Voor een korte fietsvakantie in Frankrijk is dit beslist een aanrader. Direct vanuit onze Chambres d’Hotes kun prachtige fietstochten maken.  Afhankelijk van de routes die je kiest kun je redelijk comfortabele tochten maken of juist pittige met meer hoogtemeters. Kies voor je fietsvakantie in Frankrijk la Perle d’Anrosey als thuisbasis.  Dan heb je gelijk een zeer aantrekkelijk verblijf in een groot adelijk landhuis met een parkachtige tuin met schitterend uitzicht. Er is een afgesloten stallingsplaats voor fietsen beschikbaar en een mogelijkheid op electrische fietsen op te laden. Na een dag sportief fietsen is het hier heerlijk ontspannen met een glaasje op het terras en kun je ‘s avonds mee eten aan de Table d’Hotes..

Arrangementen

Wij hebben ook verschillende arrangementen voor u beschikbaar, op basis van half pension of alleen overnachting en ontbijt. In het voor en naseizoen hebben we regelmatig aanbiedingen voor een meerdaags verblijf. Check op de beschikbaarheids kalender voor aanbiedingen als u al een datum in gedachten heeft. Of kijk op de pagina prijzen voor alle aanbiedingen

Contact opnemen

Bent u bezig een fietsvakantie in Frankrijk te plannen en bent u benieuwd of er in die periode nog een kamer beschikbaar is bij La Perle d’Anrosey? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en verwelkomen u bij La Perle d’Anrosey.