Wandelvakantie in Frankrijk Image Header

Wandelvakantie in Frankrijk


Mensen wandelen over een bospad tussen hoge begroeiing

Wandelvakantie in Frankrijk

Er is niets fijner dan een mooie wandeling te maken in de prachtige landschappen van Frankrijk. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen kiezen voor een wandelvakantie in Frankrijk. De rust van een B&B combineren met wandelen door de inspirerende omgeving. B&B La Perle d’Anrosey is de perfecte plek voor een wandelvakantie in Frankrijk. Het ligt in de vallei van de rivier de Amance, op de grens met Bourgogne. Gekenmerkt door weilanden met vee, bossen, dorpjes en riviertjes is de omgeving van Anrosey een prachtige plek om te wandelen en fietsen.

B&B la Perle verscholen in het groen tegen de heuvels

Wandelvakantie in Frankrijk bij La Perle d’anrosey

Tijdens uw wandelvakantie kunt u verblijven in La Perle d’anrosey: een B&B in Frankrijk in de rustige omgeving van Anrosey. Wij hebben speciaal voor de wandelliefhebbers een aantal wandeltochten samengesteld, in verschillende afstanden. Zo kunt u precies kiezen welke wandeling bij u past. Liever in complete rust wandelen? Eigenaresse Ilja kan met u een wandelmeditatie lopen, een eenvoudige manier om te ont-stressen tijdens uw vakantie. Een compleet aanbod voor de wandelaar!

Waarom kiezen voor La Perle d’anrosey?

La Perle d’anrosey is de perfecte plek voor wandelliefhebbers. Wij laten u graag zien waarom u La Perle d’anrosey zou kunnen kiezen voor uw wandelvakantie in Frankrijk.

 

  • Twee Nederlandse eigenaren.
  • Direct online reserveren.
  • 5 prachtige gastenkamers met luxe bedden en eigen sanitair.
  • Afgesloten parkeerplaats op eigen terrein.
  • Veelzijdige arrangementen inclusief drie-gangen diner.
  • Uitgebreide wandelroutes en wandelmeditatie.
  • Grenzend aan de A31 nabij Langres.

Reserveer uw wandelvakantie in Frankijk online

U kunt bij La Perle d’anrosey uw wandelvakantie in Frankijk direct online reserveren. Neem een kijkje tussen de verschillende kamers en arrangementen en bevestig uw reservering online!