Vakantie Vogezen Frankrijk Image Header

Vakantie Vogezen Frankrijk


Vakantie Vogezen FrankrijkWilt u er even een paar dagen tussenuit en klinkt een vakantie nabij de Vogezen in Frankrijk u als muziek in de oren? Dan bent u bij La Perle d’Anrosey aan het juiste adres. La Perle d’Anrosey is een bed & breakfast in een groot 19e-eeuws landhuis aan de rand van het dorpje Anrosey. Gelegen op een half uur rijden van de route du Soleil, maar toch mijlenver verwijderd van de alledaagse hectiek. Dus wilt u even helemaal tot rust komen en bent u nog op zoek naar een goede verblijfplaats voor uw vakantie? Dan heten wij u van harte welkom bij La Perle d’Anrosey.

La Perle d’Anrosey

La Perle d’Anrosey is een prachtig landhuis met vijf ruime gastenkamers, authentieke details en een grote parkachtige tuin. Deze tuin heeft een natuurlijke vijver met diverse zitjes, waar u – naast een lekkere borrel – kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de Vallée de l’Amance. Allemaal ademt het rust en historie en geeft u de mogelijkheid om eens heerlijk te ontspannen. Wanneer u kiest voor een overnachting bij La Perle d’Anrosey bent u verzekerd van:

  • Ruime gastenkamers met eigen sanitair
  • Afgesloten parkeerplaats op eigen terrein
  • Parkachtige tuin met diverse zitjes
  • Mooie stijl en authentieke details
  • Ruimte en rust

In de omgeving

La Perle d’Anrosey is ruim 600 km gelegen van Utrecht en een geweldige plek om te verblijven voor een korte vakantie. Niet alleen het landhuis met de grote tuin is prachtig om te zien, ook de omgeving is zeker de moeite waard. U kunt hier terecht voor een rustgevende vakantie in een prachtige omgeving. Deze omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen en pittige fietstochten. Indien u hier graag gebruik van maakt hebben wij een aantal mooie wandel- en fietstochten voor u klaarliggen. Daarnaast zijn er vele bezienswaardige steden om te bezoeken en laten wij u graag kennis maken met dit mooie gebied.

Direct reserveren

Kunt u niet wachten om even helemaal tot rust te komen tijdens uw vakantie in de Vogezen? Vult u dan het reserveringsformulier in om uw kamer te reserveren. Voor vragen of verdere informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.