Vakantie Dijon Image Header

Vakantie Dijon


Vakantie DijonWilt u er even een paar dagen tussenuit en is een vakantie nabij Dijon iets wat uw interesse wekt? Kom dan langs bij bed & breakfast La Perle d’Anrosey. Een prachtig landhuis gelegen op een half uur rijden van de route du Soleil. Het is ruim 600 km gelegen van Utrecht en een geweldige plek om te verblijven voor een korte vakantie. U kunt hier terecht voor een rustgevende vakantie in een prachtige omgeving.

Prachtig landhuis

Ons landhuis heeft een rijke geschiedenis en ademt historie. Overal zijn de authentieke details terug te zien, zo ook in onze vijf ruime gastenkamers en de parkachtige tuin. De tuin heeft een natuurlijke vijver met diverse zitjes, waar u – naast een lekkere borrel – kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de Vallée de l’Amance. Wanneer het weer het niet toe laat om buiten te zitten kunt u als gast terecht in de gemeenschappelijke salon. In het voor- en naseizoen branden wij de openhaard en kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van de warmte die de openhaard geeft.

Ook de omgeving van La Perle d’Anrosey is zeker de moeite waard. Het heuvellandschap leent zich voor lange wandelingen en mooie fietstochten, waar u kunt genieten van de rust en ruimte. Wanneer u hier interesse voor heeft hebben wij diverse wandel- en fietstochten voor u klaarliggen.

Ruime gastenkamers

Ons landhuis heeft vijf ruime en sfeervolle gastenkamers. Deze zijn niet alleen geschikt om te slapen, maar u kunt hier ook heerlijk zitten om samen wat te drinken. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer en toilet en heeft zo zijn eigen inrichting. De kamers zijn geschikt van twee tot vier personen en hebben allemaal een prachtig uitzicht. Onder het kopje ‘kamers’ vindt u meer informatie over de verschillende gastenkamers die wij hebben en kunt u ook foto’s zien.

Meer informatie

Dus wilt u nabij Dijon op vakantie en heeft u interesse in de mogelijkheden van La Perle d’Anrosey? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze beschikbaarheid.