Tel: 00 33 325 88 2001

Landhuis in de zomer, met bloeiende boom op de voorgrond Image Header

Eigenaren

 

Egbert heeft theatervormgeving gestudeerd en les gegeven aan de Academie Minerva in Groningen. Bovendien heeft hij schilderen en etsen gestudeerd aan de Ecole National Supérieur Des Beaux Arts in Parijs. Hij heeft als ruimtelijk vormgever diverse opdrachten uitgevoerd voor bedrijven als Philips, de NS en SEAT,  en hij heeft jaren les gegeven bij Buitenkunst. Momenteel is hij zich vooral op het koken aan het toeleggen, het domein onderhouden, zowel interieur als exterieur, en is hij degene die de website heeft ontworpen.

Ilja is actrice en studeerde aan de Toneelacademie Maastricht. Ze speelde 25 jaar o.a bij Wederzijds, een jeugdtheater groep die regelmatig speciale doelgroep voorstellingen maakte. Zo speelde zij o.a. in ‘Thuisfront’ een voorstelling over PTSS voor militairen. Momenteel heeft ze het acteren weer opgepakt en schrijft ze theater teksten, met name voor kinderen, zie haar website http://iljatammen.com  Ook volgde Ilja de opleiding tot Somatic Experiencing Practitioner en de NARM training, twee manieren om te werken met trauma verwerking en is ze gecertificeerd om sessies en workshops aan te bieden. In La Perle is zij de verantwoordelijke voor de schoonmaak, houdt ze van tuinieren, en neemt ze de luiken van het huis onder handen.

 

eigenaren in de tuinWe zijn beiden sinds jaar en dag geinspireerd door Thich Nhat Hanh en Plum Village: toegepast boeddhisme, mindfulness in de dagelijkse handelingen, meditatie, loopmeditatie,  hoe om te gaan met heftige emoties, boeddhistische psychologie.

Door de Ridhwan school: soefisme, werk aan de innerlijke criticus, westerse psychologie, en meditaties.

En sinds kort door Tenzin Wangyal Rinpoche, een leraar uit de Tibetaanse Bön traditie die ook regelmatig in frankrijk retraites geeft.