Landhuis in de zomer, met bloeiende boom op de voorgrond Image Header

Eigenaren

Direct zoeken

Egbert heeft theatervormgeving gestudeerd en les gegeven aan de Academie Minerva in Groningen. Bovendien heeft hij schilderen en etsen gestudeerd aan de Ecole National Supérieur Des Beaux Arts in Parijs. Hij heeft als ruimtelijk vormgever diverse opdrachten uitgevoerd voor bedrijven als Philips, de NS en SEAT,  en hij heeft jaren les gegeven bij Buitenkunst. Momenteel is hij zich vooral op het koken aan het toeleggen, het domein onderhouden, zowel interieur als exterieur, en is hij degene die de website heeft ontworpen.

Ilja studeerde aan de Toneelacademie Maastricht. Ze speelde 25 jaar o.a bij jeugd theatergroep Wederzijds in Amsterdam. Het acteren zit in het bloed en Ilja speelt in het frans regelmatig solo voorstellingen op lagere en middelbare scholen hier op het franse platteland. Meer info http://iljatammen.com  Ook volgde Ilja de opleiding tot Somatic Experiencing Practitioner en de NARM training, twee manieren om te werken met trauma verwerking en is ze gecertificeerd om sessies en workshops aan te bieden. In La Perle is zij naast de gastvrouwe ook de verantwoordelijke voor de schoonmaak, houdt ze van tuinieren, neemt ze de luiken van het huis onder handen en organiseert ze sinds twee jaar het kinderatelier gedurende de zomer.

eigenaren in de tuin

*Egbert & Ilja zijn beiden sinds jaar en dag geïnspireerd door de teachings van  Thich Nhat Hanh en Plum Village. Zen boeddhisme toegepast in het dagelijks leven. Mindfulness in de dagelijkse handelingen, meditatie, loopmeditatie,  hoe om te gaan met heftige emoties en de ‘mind’ begrijpen dmv boeddhistische psychologie.

*Ook volgen we met veel plezier retreats aan de  Ridhwan school, een stroming gebaseerd op soefisme, kennis van de westerse psychologie gecombineerd met oosterse inzichten en meditaties.

*En sinds kort volgen we met veel interesse teachings van Tenzin Wangyal Rinpoche, een leraar uit de Tibetaanse Bön traditie die ook regelmatig in frankrijk retraites geeft.