Chambre d’Hote Route du Soleil Image Header

Chambre d’Hote Route du Soleil


La Perle d’Anrosey

Op doorreis, voor een (korte) vakantie of een verdiepende training; wij ontvangen u graag in La Perle d’Anrosey. U verblijft in een adellijk 19e-eeuws landhuis met haar ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Een ideaal verblijf als u op zoek bent naar een Chambre d’Hote Route du Soleil. Dit op slechts een half uur rijden van de autoroute, maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.

Ruimte en rust bij Chambre d’Hote Route du Soleil

Bij Chambre d’Hote Route du Soleil La Perle kunt u genieten van de ruimte en rust. Bij ons vindt u nog het authentieke Franse landleven, kunt u uren door de bossen wandelen, sportieve fietstochten maken over heuvels en door bossen of uiteindelijk eens dat ene boek uitlezen. Natuurlijk zijn uitstapjes in de omgeving van La Perle d’Anrosey ook mogelijk. Langres, de stad van Diderot, de abdij van Auberive, Dijon met haar vele kerken en terrassen, de Citadel in Besançon of de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp behoren allemaal tot de mogelijkheden. Als u na een dag op stap te zijn geweest weer bij Chambre d’Hote Route du Soleil La Perle aankomt, is het werkelijk thuiskomen. In de tuin kunt u met een kopje thee of glaasje wijn de dag laten bezinken en eventueel aanschuiven bij de table d’hôtes.

Chambre d’Hote Route du Soleil; een parel die zichtbaar wordt!

Chambre d’Hote Route du Soleil La Perle heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. Pas wanneer u de poort door bent en op de binnenplaats staat, toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt. Bij onze Chambre d’Hote Route du Soleil bent u dan ook verzekerd van ruime en sfeervolle gastenkamers die allen over een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en/of bad beschikken. De voordelen van een Chambre d’Hote Route du Soleil bij La Perle d’Anrosey zijn:

 • opgemaakt bedGroot authentiek landhuis
 • Vijf kamers van 30m2 met ruim uitzicht
 • 3 grote familiekamers tot 5 personen
 • Alle kamers hebben mooi uitzicht
 • Mooie stijl
 • Ruim opgezet
 • Parkachtige tuin van twee hectare
 • Slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil
 • Onbekende streek, geen massatoerisme (genieten van ruimte en rust)
 • Afgesloten parkeerplaats
 • Laadpaal voor elektrische auto’s
 • Mogelijkheid om ter plekke te dineren

Geniet van uw Chambre d’Hote Route du Soleil.

La Perle d’Anrosey ontvangt u graag met een gastvrij welkom voor uw Chambre d’Hote in Frankrijk. Bij ons kunt u terecht voor een prijstechnisch zeer aantrekkelijk verblijf! Heeft u vragen over uw verblijf of de omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. La Perle d’Anrosey kent de streek door en door en wij staan voor u klaar om van uw Chambre d’Hote Route du Soleil een succes te maken.

Waar ligt La Perle d’Anrosey?

Bed and Breakfast La Perle d’Anrosey ligt in regio: Grand Est  Frankrijk. Tussen Nancy en Dijon ter hoogte van Langres. Langs de A31. Deze plek is een oase van rust middenin de natuur. Wilt u meer weten over de ligging van ons chateau? Neem contact met ons op.

Wat biedt deze Bed and Breakfast?

Wanneer u kiest voor een overnachting in deze Bed and Breakfast, bent u gegarandeerd van een rustig verblijf. La Perle d’Anrosey is gevestigd in een adellijk 19e-eeuws landhuis dat zeer ruime gastenkamers heeft. Alle kamers hebben hun eigen badkamer. Alle kamers u een mooi uitzicht over het dorp en de vallei van het riviertje de  l’Amance én koken wij iedere avond, op reservering, een uitgebreide maaltijd voor onze gasten. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is er in de omgeving te doen?

Er is genoeg te beleven voor rustzoekers in de omgeving van de Bed and Breakfast aan de Route du Soleil. Er zijn wandel en fiets routes voor u beschikbaar. U kunt een bezoek brengen aan Dijon, met het paleis van de graven. Een bezoekje aan Langres, stad van Diderot,met een wandeling over de stadsmuur. Een dagje Golfen in Arc en Barrois of bezoek de abdij van Auberive? De mogelijkheden zijn eindeloos. Na een dagje uit kunt u heerlijk bij ons ontspannen op het terras met een glas wijn of een kop thee.

Hoe kan ik reserveren?

U kunt reserveren direct online reserveren, in slechts een paar stappen. Daar heeft u geen creditcard voor nodig en ontvangt gelijk een reserveringsbevestiging in uw mailbox. Bovendien hoeft u pas na de reserveringsbevestiging een aanbetaling te doen. Daarnaast kunt u kosteloos tot 3 dagen voor de dag van aankomst annuleren. Heeft u een vraag? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bekijk online de beschikbaarheid en de prijzen

en reserveer direct. U ontvangt gelijk een reserveringsbevestiging in uw e-mail