Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil Image Header

Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil


La Perle d’Anrosey

Bed and Breakfast nabij Dijon Frankrijk

Op zoek naar een Bed and Breakfast in Frankrijk in de buurt van de autoroute du soleil A31? Op doorreis of voor een (korte) vakantie; wij ontvangen u graag in La Perle d’Anrosey. U verblijft in een adellijk 19e-eeuws landhuis met haar 5 ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Anrosey is een ideale locatie voor een ontspannen verblijf in een Bed en Breakfast Frankrijk bij de Route du Soleil. Dit op slechts een half uur rijden van de autoroute, maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.

 

Ruimte en rust bij Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil

Bij Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil La Perle kunt u genieten van de ruimte en rust. Bij ons vindt u nog het authentieke Franse landleven, kunt u uren door de bossen wandelen, sportieve fietstochten maken over heuvels en door bossen of uiteindelijk eens dat ene boek uitlezen. Natuurlijk zijn uitstapjes in de omgeving van La Perle d’Anrosey ook mogelijk. Langres, de stad van Diderot, de abdij van Auberive, Dijon met haar vele kerken en terrassen, de Citadel in Besançon of de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp behoren allemaal tot de mogelijkheden. Als u na een dag op stap te zijn geweest weer bij Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil La Perle aankomt, is het werkelijk thuiskomen. In de tuin kunt u met een kopje thee of glaasje wijn de dag laten bezinken en eventueel aanschuiven bij de table d’hôtes.

Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil; een parel die zichtbaar wordt!

Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil La Perle heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. Pas wanneer u de poort door bent en op de binnenplaats staat, toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt. Bij onze Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil bent u dan ook verzekerd van ruime en sfeervolle gastenkamers die allen over een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en/of bad beschikken. De voordelen van een Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil bij La Perle d’Anrosey zijn:

  • Groot authentiek landhuis
  • Vijf kamers van 30m2 met ruim uitzicht
  • Drie grote familiekamers tot 5 personen
  • Parkeren op eigen afgesloten terrein
  • Mooie stijl
  • Ruim opgezet
  • Parkachtige tuin van twee hectare
  • Slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil
  • Onbekende streek, geen massatoerisme (genieten van ruimte en rust)
  • Elke dag mogelijkheid om hier te dineren (wel vooraf even reserveren)

Uw Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil, ook voor gezinnen onderweg

La Perle d’Anrosey is voor een overnachting onderweg met uw gezin uw ideale Bed en Breakfast in Frankrijk langs de route du soleil. Bij ons kunt u terecht voor een prijstechnisch zeer aantrekkelijk verblijf op één van onze familiekamers. Heeft u vragen over uw verblijf of de omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. La Perle d’Anrosey kent de streek door en door en wij staan voor u klaar om van uw Bed en Breakfast Frankrijk Route du Soleil een succes te maken.

 

Verwennerij aan de Table d’Hotes bij B&B Frankrijk route du soleil La Perle d’Anrosey

Elke avond koken we voor onze gasten een uitgebreide maaltijd met verse producten. Een informeel diner aan de lange tafel op het terras, samen met ons en de andere gasten, een goede maaltijd en een mooi glas wijn. Voor kinderen maken we speciale kleine kinderporties.
U hoeft niet meer te reizen en kan dus echt genieten. Als u met uw kinderen reist kunnen ze zonder probleem mee eten en op hun eigen tijd naar bed gebracht worden.
Het is hèt moment van de dag om anderen te ontmoeten en ontspannen samen te zijn. De Franse levensstijl van lekker eten, tijd nemen om te genieten, van elkaar en van de omgeving, en een goed gesprek te voeren zetten we met een deze moderne variant dus voort in dit Domaine.

Check online de beschikbaarheid van de kamers