B&B nabij Nancy Image Header

B&B nabij Nancy


Bent u onderweg naar Nancy en wilt u een overnachting, of bent u toe aan een rustige vakantie? La Perle d’anrosey is een B&B vlakbij Nancy en uitermate geschikt wanneer u op doorreis bent of een rustige vakantie wenst. Nancy is een grote stad in Frankrijk en ligt aan de rivier de Meurthe, prachtig om te bezoeken tijdens uw verblijf in onze B&B nabij Nancy. De rust van de natuur in Anrosey is ultiem ontspannen vergeleken met de drukke stad Nancy, ideaal om u even terug te trekken en te ontspannen.

De voordelen van La Perle d’anrosey

La Perle d’anrosey is een B&B nabij Nancy, gelegen in het rustige dorp Anrosey. La Perle d’anrosey wordt gerund door twee Nederlanders: Egbert Brehm en Ilja Tammen. Wanneer u op zoek bent naar een B&B vlakbij Nancy, is La Perle d’anrosey een goede keuze. Want naast de goede ligging en prachtige omgeving, zijn er meerdere voordelen:

  • 5 gastenkamers in een authentiek landhuis.
  • Parkeren op een parkeerplaats op eigen terrein.
  • Verschillende arrangementen en workshops te boeken.
  • Direct online reserveren.
  • Nederlandse eigenaren.
  • Perfecte wandelomgeving.

Boeken bij La Perle d’anrosey

La Perle d’anrosey is een geschikte plek voor de natuurliefhebber, of degene die even de rust willen opzoeken. De B&B nabij Nancy ligt op een half uur afstand van de A31, waardoor hij zeer geschikt is voor een overnachting. Wanneer u graag wilt wandelen, zijn er diverse wandeltochten en zelfs wandelmeditatie beschikbaar. Kortom: een totaalpakket voor een ontspannende overnachting of (korte) vakantie. U kunt direct online reserveren.

Reserveer uw B&B nabij Nancy direct online

U kunt bij La Perle d’anrosey gemakkelijk en snel uw verblijf online reserveren. Bekijk onze verschillende arrangementen en kamer en kies hetgeen wat bij u past. Wij adviseren u uiteraard graag over de mogelijkheden, arrangementen en workshops. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.