B&B aan route de soleil Image Header

B&B aan route de soleil


Toe aan een ontspannende vakantie, of ben je op zoek naar een overnachting nabij route de soleil? De B&B aan route de soleil in Anrosey is de geschikte plek! La Perle d’anrosey ligt vlakbij Dijon in Frankrijk en is de ultieme plek voor een overnachting of (korte) vakantie. La Perle d’anrosey ligt een halfuur van de A31, waardoor het een geschikte uitval plek is voor iedere vakantieganger. Met de prachtige wandelomgeving zult u een fijn verblijf hebben en kunt u weer fris verder aan uw tocht richting route de soleil.

Overnachten in La Perle d’anrosey

Een overnachting in een B&B aan route de soleil in een rustige omgeving, even ontspannen tijdens de reis. U kunt tevens verschillende arrangementen afnemen. In de omgeving van Anrosey zijn geen restaurants, vandaar dat u bij La Perle d’anrosey een drie-gangen diner kunt eten in de avond. In de prachtige omgeving kunt u een mooie wandeling maken met een van onze wandeltochten. Ideaal om even uw hoofd te verzetten na een lange rit. Wij ontvangen u graag!

Meer over La Perle d’anrosey

La Perle d’anrosey wordt gerund door twee Nederlandse eigenaren: Egbert Brehm en Ilja Tammen. De B&B aan route de soleil beschikt over 5 gastenkamers met eigen sanitair. Daarnaast kunt u ook parkeren op de parkeerplaats op het eigen terrein. Met de keuze uit verschillende arrangementen en de rustige omgeving is La Perle d’anrosey een perfecte plek om tot rust te komen. Daarnaast is het ook mogelijk om workshops te boeken, let wel op: dit is niet elke maand.

Bevestig uw reservering online

Bij La Perle d’anrosey kunt u direct online reserveren, erg gemakkelijk en snel. Bekijk de kamers, kies eventueel een arrangement en alles wordt voor u geregeld. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze B&B aan route de soleil, wij helpen u graag.