groot landhuis van onderuit gezien Image Header

B&B aan route de soleil


B&B aan de Route du Soleil, A31 bij Langres

Toe aan een ontspannende vakantie, of ben je op zoek naar een overnachting nabij route de soleil? De B&B aan route de soleil in Anrosey is de geschikte plek! La Perle d’anrosey ligt tussen Nancy en Dijon  ter hoogte van Langres in Frankrijk en is de ultieme plek voor een overnachting of (korte) vakantie. La Perle d’anrosey ligt een halfuur van de A31, waardoor het een geschikte uitval plek is voor iedere vakantieganger. Met de prachtige wandelomgeving zult u een fijn verblijf hebben in deze B&B en kunt u weer fris verder aan uw tocht over de route de soleil. U rijd een stukje binnendoor zonder noemenswaardige extra kilometers.

Overnachten in La Perle d’anrosey

Een overnachting in een B&B aan route de soleil in een rustige omgeving, even ontspannen tijdens de reis. U kunt tevens verschillende arrangementen afnemen. In Anrosey zijn geen restaurants, vandaar dat u bij La Perle d’anrosey elke dag kunt eten aan de Table d’Hotes. Een drie-gangen diner elke dag bereid met verse produkten. Voor kinderen maken we aangepaste porties.  In de prachtige omgeving kunt u een mooie wandeling maken met een van onze wandeltochten. Ideaal om even uw hoofd te verzetten na een lange rit. Wij ontvangen u graag!

Bevestig uw reservering online

Bij La Perle d’anrosey kunt u direct online reserveren, erg gemakkelijk en snel. Bekijk de kamers, kies eventueel het diner voor uw aankomstdag en alles wordt voor u geregeld. U ontvangt direct uw bevestiging in uw mailbox. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze B&B aan route de soleil, wij helpen u graag.

Check online de beschikbaarheid van de kamers op de door u gewenste aankomstdatum en reserveer online. U ontvangt direct een reserveringsbevestiging. Geen creditcard nodig.

Meer over La Perle d’anrosey

La Perle d’anrosey wordt gerund door twee Nederlandse eigenaren: Egbert Brehm en Ilja Tammen. De B&B aan route de soleil beschikt over 5 grote gastenkamers met eigen sanitair. Op de kamers kunnen extra bedden worden bijgeplaatst zodat u ook met het hele gezin op één kamer kunt verblijven. Daarnaast kunt u ook parkeren op de afgesloten parkeerplaats op het eigen terrein. Er is een laadstation voor electrische auto’s aanwezig. Met de keuze uit verschillende arrangementen en de rustige omgeving is La Perle d’anrosey een perfecte plek om tot rust te komen.