B&B in Frankrijk Image Header

B&B in Frankrijk


B&B in Frankrijk tussen Nancy en Dijon

Bent u op zoek naar een B&B in Frankrijk voor een ontspannen korte vakantie of tussenstop? Dan heeft B&B La Perle d’Anrosey u wat mooi’s te bieden.

De B&B ligt aan de rand van het dorp Anrosey in Frankrijk, een klein dorpje in de regio Grand Est, nabij de vestingstad Langres. In de vallei van het riviertje de l’Amance met weids uitzicht op het heuvellandschap. De B&B is gevestigd in een groot 18/19 eeuw landhuis met authentieke details waar alles rust en historie ademt.

La Perle d’Anrosey heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft, en daardoor goed bewaart: pas als je de poort door bent en op de binnenplaats staat toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt. Op 650km van Utrecht een mooie afstand voor een korte vakantie of tussenstop. Daarom kan deze B&B in Frankrijk u iets bijzonders bieden.

La Perle d’Anrosey

La Perle d’Anrosey is gevestigd in een groot 18/19e eeuws landhuis aan de rand van het dorp in de vallei van de rivier de l’Amance. Vanuit de parkachtige tuin van 2ha heb je een weids uitzicht op de omliggende heuvels. Op mooie dagen is de tuin met natuurlijke vijver de plek om van de rust en het uitzicht te genieten met een boek of een glaasje wijn.

Het huis met authentieke details ademt historie. Er zijn vijf ruime gastenkamers elk met eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle kamers hebben veel daglicht en mooi uitzicht op het dorp en de omliggende heuvels. Vier kamers bevinden zich op de eerste verdieping, kamer la Porte op de bel-etage. Op een aantal kamers kunnen extra bedden worden bijgeplaatst zodat deze ook geschikt zijn als familiekamer, in overleg tot 5 personen. Elke avond om 19.00 uur is er een mogelijkheid mee te eten aan de Table d’Hotes. Op reservering koken wij voor onze gasten een drie gangen maaltijd. Voor kinderen zijn er aangepaste porties.  Heeft u vragen? mail ons gerust.

Extra mogelijkheden bij La Perle d’Anrosey

In Anrosey zijn geen restaurants, daarom bieden wij elke dag, op reservering Table d’Hotes aan, een informeel drie-gangen diner aan de gemeenschappelijke tafel samen met de gastheer en gastvrouw. Ook vegetarische maaltijden. U kunt per dag aangeven of u gebruik wilt maken van het diner. Op het reserverings formulier kunt u gelijk aangeven of u wilt mee eten op uw aankomstdag, wel zo makkelijk.

Vermelde Prijzen voor een overnachting zijn altijd voor 2 personen en inclusief een uitgebreid ontbijt. Als u hier voor meerdere dagen bent kunt u ook kiezen voor een half pension arrangement.  Logies, ontbijt en Diner u hoeft dan geen zorgen te hebben en kunt hier heerlijk ontspannen.

Wat is hier te doen?

Wandelen

Als u hier een paar dagen verblijft is er in de omgeving genoeg te beleven voor rustzoekers. Het groene heuvellandschap met akkers en bossen is geschikt voor flinke wandeltochten. De wegen en paden zijn rustig tot stil. Het landschap is gevarieerd, bossen en meer open landschap met mooi doorkijkjes. Vanuit de B&B kun je direct starten met wandelen, de dorpen liggen verspreid en het is raadzaam een lunchpakket voor onderweg mee te nemen.

Fietsen

Met de heuvels en rustige wegen is dit gebied ook een uitdaging voor sportieve fietsers. Je kunt hier mooie dagtochten maken van 50 tot 100km langs verschillende dorpen. Houd er rekening mee dat je makkelijk tussen de 500 en 1000 hoogtemeters erbij krijgt op de tochten. In plaatsen als Bourbonnes les Bains; Fayl-Billot; Melay; Jussey; Guyonvellle en Langres vind je mogelijkheden om te lunchen of koffie te drinken.

Golfen,Rondtoeren

Op een uurtje rijden zijn er 2 Golfbanen, in Vittel en Arc en Barrois.  U kunt ook vanuit Anrosey een dagje er op uit naar Dijon of Beçancon. Een biologische wijnboerderij en proeverij bezoeken in Coiffy le Haut. Of  op zoek naar leuke brocantes Wij adviseren u graag over de activiteiten in de omgeving, zoals wandelen,  fietsen en mountainbiken, golfen of rondtoeren.

Na een actieve dag buiten of een lange autorit is het heerlijk ontspannen in de grote parkachtige tuin van de B&B in Frankrijk met een goed boek of een glaasje wijn.  Heeft u vragen? mail ons gerust.

In onze B&B in Frankrijk hebben wij 5  ruime gastenkamers elk met eigen badkamer. Op drie kamers kunnen wij bedden bijplaatsen zodat deze ook geschikt zijn als gezinskamer.

Meer over de Nederlandse eigenaren

La Perle d’Anrosey is van de Nederlandse eigenaren Egbert Brehm en Ilja Tammen. Na vijfentwintig jaar met veel plezier in de Amsterdamse Pijp gewoond te hebben, werd het ons, na een periode van soul searching en persoonlijk werk, steeds duidelijker dat we het verlangen hadden de stadse hectiek te verlaten.  Met een verlangen naar rust en de natuur, zijn wij dit avontuur aangegaan. De prachtige wandelomgeving maakt dit tot een fijne plek om te wonen én een B&B in Frankrijk te runnen.

Op dit moment heeft de B&B in Frankrijk 5 ruime gastenkamers. Omdat wij nabij de A31 (bij Langres) liggen, is La Perle d’Anrosey de perfecte uitval plek voor een overnachting of korte vakantie om weer even helemaal te kunnen ontspannen.

Direct reserveren

Check online de beschikbaarheid en prijs van de kamers. Prijzen zijn inclusief een uitgebreid ontbijt. Reserveer online uw kamer en ontvang direct uw reserveringsbevestiging in uw mailbox. Geen creditcard nodig. Heeft u vragen? mail ons gerust.

Bij La Perle d’anrosey kunt u direct online reserveren.