B&B in Frankrijk Image Header

B&B in Frankrijk


Bent u op zoek naar een B&B in Frankrijk? Dan bent u bij La Perle d’anrosey aan het juiste adres. La Perle d’anrosey ligt zoals de naam het al aangeeft in Anrosey. Een klein plaatsje in de regio Grand Est, nabij de stad Langres. La Perle d’anrosey is dan ook de perfecte plek voor een overnachting onderweg. Langres is een stad ten oosten van Frankrijk, 100 kilometer ten noorden van Dijon. Om even uit te rusten tijdens uw reis, kunt u perfect tot rust komen in Anrosey. Wij staan voor u klaar tijdens uw verblijf om u een fijne tijd aan te bieden.

Extra mogelijkheden bij La Perle d’anrosey

Omdat wij u een zo fijn mogelijk verblijf willen bieden, kunt u ervoor kiezen om een arrangement te boeken bij onze B&B in Frankrijk. Deze arrangementen zijn inclusief een diner en wandelroutes. In de nabije omgeving van Anrosey zijn geen restaurants, daarom bieden wij u een drie-ganger diner aan, welke wij voor u bereiden. Zo hoeft u geen zorgen te hebben en kunt u heerlijk ontspannen. Wij adviseren u graag over de activiteiten in de omgeving, zoals wandelen en mountainbiken.

Meer over La Perle d’anrosey

La Perle d’anrosey is opgericht door de Nederlandse eigenaren Egbert Brehm en Ilja Tammen. Met een verlangen naar rust en de natuur, zijn wij dit avontuur aangegaan. De prachtige wandelomgeving maakt dit tot een fijne plek om te wonen én een B&B in Frankrijk te runnen. Op dit moment heeft de B&B in Frankijk 5 gastenkamers. Omdat wij naast de A31 (nabij Langres) liggen, is La Perle d’anrosey de perfecte uitval plek voor een overnachting.

Direct reserveren

Bij La Perle d’anrosey kunt u direct online reserveren. Maak een keuze uit de kamers en arrangementen en bevestig uw reservering online. Klik hier om direct te reserveren.