overloop met kamer deuren Image Header

Kamer Le Miroir: 2 personen

vanaf

€ 125,00

p.nacht
Heeft u een vraag? Reserveren
zitje bij de openhaard
zitje bij de openhaard antieke wastafel opgemaakt bed detail van een kamer met boeketje en spiegel bed in kamer met uitzicht op bomen

“Le Miroir” valt op door de grote oude spiegel en de aardse kleuren die hier gebruikt zijn. Twee ramen op het zuiden geven een prachtig zicht op de vijver en het heuvellandschap rondom Anrosey. Ook in deze kamer authentiek parket en een antieke schouw, waarboven de originele spiegel.  De badkamer beschikt over twee wastafels, een douche en een toilet. Een typisch 19-de eeuws voorportaal als entrée maakt het plaatje compleet. In Le Miroir staat standaard een 2 persoonsbed (1.80 x 2.00). NB honden en andere meereizende huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.

 

Check online de beschikbaarheid van alle kamers op de door gewenste aankomstdatum

Kamerprijzen inclusief ontbijt

Wij serveren tussen 8.00 en 10.00 uur een uitgebreid ontbijt met een croissantje, een gekookt ei, div soorten brood, kaas,  jam en koffie en thee.

    • € 125,–   voor 2 personen per nacht. Inclusief ontbijt.
    • € 120,–   voor 1 persoon per nacht. Inclusief ontbijt.
    • € 30,– voor een extra persoon op de kamer. Inclusief ontbijt
    • € 17,50 voor bijplaatsen babyledikant (tot 3 jaar) inclusief ontbijt

Table d’Hotes

In Anrosey zijn geen restaurants te vinden. Daarom bieden wij iedere avond de mogelijkheid om te dineren aan de table d’hôtes (de tafel van de gastvrouw en -heer). U moet daarvoor wel vooraf voor reserveren, we koken een uitgebreide maaltijd voor onze gasten met verse produkten en willen dus vooraf weten voor hoeveel gasten we koken. Wij serveren een drie-gangen diner en maken voor kinderen aangepaste porties. Wijn / fris en koffie zijn bij de prijs inbegrepen. Als u op uw aankomstdag gebruik wilt maken van het diner kunt u dat al aangeven op het reserverings formulier. U kunt dat ook later nog beslissen uiterlijk tot begin van de middag van uw aankomstdag per mail of telefoon. Tijdens uw verblijf kunt u per dag aangeven of u gebruik wilt maken van het diner. We gaan ’s avonds om 19.00 uur aan tafel en stellen het op prijs als u ons meldt als u bent verlaat. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Kamer le Miroir

Beschikbaarheid kamer le Miroir: Groene vlakjes= kamer nog beschikbaar   Rode vlakjes= gereserveerd

Check online de beschikbaarheid en de actuele prijzen van alle kamers op de door u gewenste aankomstdatum. Reserveer en ontvang direct een reserverings bevestiging in uw mailbox. Geen credit card nodig.