Image Header

Maison en France: Nooit meer dubbele boekingen

In het Winternummer van Maison en France kun je een artikel lezen wat ik heb geschreven over hoe wij in La Perle d’Anrosey onze reserveringen verwerken met behulp van software met zogenaamd channelmanagment.

De uitgever van het blad Maison en France, Michiel Bom had mij gevraagd iets te schrijven over het nut en gemak van een reserveringssysteem met channelmagement voor hun special over verhuren in Frankrijk. Dit soort software is voor de reguliere Hotelbranche en Gites verhuur bij de grote  vakantieparken al algemeen in gebruik maar voor kleine accomodaties als B&B en Chambres d’Hotes nog redelijk onbekend. Maar wel heel handig, vandaar zijn vraag aan mij.

Wij gebruiken al een paar jaar de software van Reflex uit Culemborg, Easy Rental Software .  Ik  ben sinds kort ook één van hun partners om nieuwe gebruikers van hun software in Frankrijk op weg te helpen bij het implementeren van deze software. Dit voor de helderheid over mijn rol in deze.

Door online reserveren op onze website aan te bieden kunnen wij hetzelfde gebruikersgemak bieden wat de grote reserverings platforms (OTA’s) bieden. Maar het contact met de klant loopt gewoon via ons en dat is toch iets wat wij niet kwijt willen raken.

Artikel in Maison en France winter 2019/2020

 

Deel dit bericht: