geraniums bij grindpad Image Header

Ontspannen op reis arrangement

Direct zoeken

2 dagen, ontspannen op reis arrangement

totaalprijs

€ 352,64 inclusief toeristen belasting

Heeft u een vraag? Reserveren
2 lege stoelen aan de gazonrand

Voor 2 personen op basis van half pension.  Start je vakantie met een uitgebreide stop in de Haute-marne alvorens door te reizen naar het zuiden.

 Verwen jezelf met een ontspannen onderweg arrangement

Verwen uzelf met ons uitgebreide 2 dagen Ontspannen op Reis arrangement op basis van half pension. Onderweg naar uw vakantie bestemming kunt u in La Perle d’Anrosey al helemaal tot rust komen. De dagen vlak voordat je eindelijk op vakantie kunt zijn vaak hectisch. Er moet nog van alles worden geregeld en afgerond voordat je kunt afreizen. La Perle d’Anrosey ligt ter hoogte van Langres op zo’n 6,5 uur rijden van de randstad. Ver genoeg op weg om al helemaal op vakantie te zijn. Door een extra nacht aan je overnachting onderweg toe te voegen kan het ontspannen en loslaten van werk en andere beslommeringen al beginnen voordat je op je eindbestemming bent aangekomen.  Onthaasten en ontspannen dat kan in deze omgeving uitstekend. De Haute-Marne ligt  in het zuiden van de regio Grand-est (Champagne); een prachtig en ongerept gebied gelegen tussen Bourgondië en de Vogezen. Geen massa toerisme, bosrijk en heuvelachtig landschap. Ideaal om even op adem te komen.

Beoefen hier een dagje de kunst van het luieren!

Gebruik de dag op ons landgoed om alle hectiek van het alledaagse leven van u af te laten glijden. Beoefen deze dag de kunst van het luieren. Lekker bij het meertje in een ligstoel van het uitzicht genieten. Of liggend in de boomgaard door een tijdschrift bladeren. Vanaf een bankje het pétanque spel volgen van de dorpsbewoners of toch een lekkere wandeling door de heuvels rondom Anrosey.

Het Ontspannen op Reis arrangement voor 2 personen bestaat uit:

  • welkomstdrankje bij aankomst
  • 2 overnachtingen voor 2 personen in één van onze ruime kamers met eigen badkamer.
  • 2 keer een uitgebreid ontbijt.
  • 2 x een drie gangen diner inclusief wijn en koffie of thee.
  • Prijs is voor 2 personen