+ 33 (0) 325 882 001

Bed and Breakfast nabij Dijon Frankrijk Image Header

Bed and Breakfast nabij Dijon Frankrijk


B&B la Perle d’Anrosey

Op doorreis of voor een (korte) vakantie; wij ontvangen u graag in La Perle d’Anrosey. U verblijft in een adellijk 19e-eeuws landhuis met haar ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Een ideaal verblijf voor uw Bed and Breakfast La Perle nabij Dijon Frankrijk op slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil, maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.

Ruimte en rust bij Bed and Breakfast nabij Dijon Frankrijk

Bij Bed and Breakfast La Perle nabij Dijon Frankrijk kunt u genieten van de ruimte en rust. Bij ons vindt u nog het authentieke Franse landleven, kunt u uren door de bossen wandelen en sportieve fietstochten maken over heuvels en door bossen of uiteindelijk eens dat ene boek uitlezen. Natuurlijk zijn uitstapjes in de omgeving van La Perle d’Anrosey ook mogelijk. Langres, de stad van Diderot, de abdij van Auberive, Dijon met haar vele kerken en terrassen, de Citadel in Besançon of de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp behoren allemaal tot de mogelijkheden. Als u na een dag op stap te zijn geweest weer bij Bed and Breakfast La Perle nabij Dijon Frankrijk aankomt, is het werkelijk thuiskomen. In de tuin kunt u met een kopje thee of glaasje wijn de dag laten bezinken en eventueel aanschuiven bij de table d’hôtes.

Bed and Breakfast La Perle nabij Dijon Frankrijk; een parel die zichtbaar wordt!

Bed and Breakfast La Perle in de omgeving van Dijon Frankrijk heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. Pas wanneer u de poort door bent en op de binnenplaats staat, toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt. Bij onze Bed and Breakfast nabij Dijon Frankrijk bent u dan ook verzekerd van ruime en sfeervolle gastenkamers die allen over een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche  beschikken. De voordelen van een Bed and Breakfast La Perle d’Anrosey in de omgeving van Dijon Frankrijk zijn:

 • Groot authentiek landhuis
 • Vijf kamers van 30m2 met ruim uitzicht
 • Ook familiekamers tot 5 personen
 • Alle kamers hebben een mooi uitzicht op het omliggende heuvellandschap
 • Fijne locatie voor een ontspannen overnachting onderweg
 • Mooie stijl
 • Ruim opgezet
 • Parkachtige tuin van twee hectare
 • Slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil A31  afslag 8
 • Onbekende streek, geen massatoerisme (genieten van ruimte en rust)
 • Afgesloten parkeerterrein.

Verwennerij aan de table d’Hotes

tomaten salade met hummusElke avond koken we voor onze gasten een uitgebreide maaltijd met verse producten. Een informeel diner aan de lange tafel op het terras, samen met ons en de andere gasten, een goede maaltijd en een mooi glas wijn. Voor kinderen maken we speciale kleine kinderporties.
U hoeft niet meer te reizen en kan dus echt genieten. Als u met uw kinderen reist kunnen ze zonder probleem mee eten en op hun eigen tijd naar bed gebracht worden.
Het is hèt moment van de dag om anderen te ontmoeten en ontspannen samen te zijn.

Geniet van uw Bed and Breakfast La Perle d’Anrosey nabij Dijon Frankrijk

La Perle d’Anrosey ontvangt u graag met een gastvrij welkom voor uw Bed and Breakfast in de omgeving van Dijon. Bij ons kunt u terecht voor een prijstechnisch zeer aantrekkelijk verblijf! Heeft u vragen over uw verblijf of de omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. La Perle d’Anrosey kent de streek door en door en wij staan voor u klaar om van uw Bed and Breakfast nabij Dijon Frankrijk een succes te maken.

Check online de beschikbaarheid van de kamers op de door gewenste aankomstdatum