+ 33 (0) 325 882 001

Overnachting Frankrijk Image Header

Overnachting Frankrijk


Een overnachting in Frankrijk bij La Perle d’Anrosey

Op doorreis of voor een (korte) vakantie; wij ontvangen u graag in La Perle d’Anrosey. U verblijft in een adellijk 19e-eeuws landhuis met 5 ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Een ontspannen verblijf voor uw overnachting in Frankrijk op slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil, maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.

Begin uw vakantie goed met een overnachting in Frankrijk

La Perle d’Anrosey is een heel fijne plek om uw vakantie mee te beginnen. Gelegen een half uur van de A31 (Autoroute du Soleil), komt u in La Perle aan in een ander ritme voor uw overnachting in Frankrijk.

Het gastvrije ruime, authentieke landhuis ademt de geschiedenis van eeuwen; u bent direct al op vakantie. Na een lange autorit kunt u in de parkachtige tuin helemaal tot rust komen en genieten van het mooie uitzicht op de heuvels rond de vallei van de Amance. Voor kinderen is er volop ruimte en zomers is er in het grote atelier een kinderatelier ingericht om te tekenen. Elke avond is er gelegenheid om mee te eten met een informeel diner aan de gezamenlijke gastentafel, de Table d’Hotes

Overnachting in Frankrijk; een parel om te ontdekken!

La Perle d’Anrosey heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. Pas wanneer u de poort door bent en op de binnenplaats staat, toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt. Wij beschikken voor uw overnachting in Frankrijk over 5 ruime en sfeervolle gastenkamers die allen een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche hebben. Op de meeste kamers kunnen extra bedden worden bijgeplaatst voor gezinnen. De voordelen van een overnachting Frankrijk bij La Perle d’Anrosey zijn:

 • Groot authentiek landhuis
 • Vijf kamers van 30m2 met ruim uitzicht
 • Alle kamers hebben een mooi uitzicht op het omliggende heuvellandschap.
 • Afgesloten parkeerplaats op eigen terrein.
 • Stroompunt voor electrische auto’s
 • Elke avond table d’Hotes mogelijk op reservering
 • Mooie stijl
 • Ruim opgezet
 • Parkachtige tuin van twee hectare
 • Slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil
 • Onbekende streek, geen massatoerisme (genieten van ruimte en rust)
 • Online boeken mogelijk, u ontvangt direct uw reserveringsbevestiging in uw mailbox, geen credit card nodig.

Bekijk online de beschikbaarheid van de kamers; reserveer direct en ontvang gelijk de bevestiging in uw mailbox

Geniet van uw overnachting in Frankrijk bij La Perle d’Anrosey

Egbert en Ilja de nederlandse eigenaren van La Perle d’Anrosey ontvangen u graag met een gastvrij welkom voor uw overnachting in Frankrijk. Bij ons kunt u terecht voor een prijstechnisch zeer aantrekkelijk verblijf! Heeft u vragen over uw verblijf of de omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. La Perle d’Anrosey kent de streek door en door en wij staan voor u klaar om uw overnachting Frankrijk tot een succes te maken.