Vakantie Jura Frankrijk Image Header

Vakantie Jura Frankrijk


Vakantie Jura FrankrijkBent u op zoek naar een mooie verblijfplaats voor uw vakantie nabij Jura in Frankrijk? Dan is La Perle d’Anrosey precies wat u zoekt. Dan bent u bij La Perle d’Anrosey aan het juiste adres. La Perle d’Anrosey is een bed & breakfast in een groot 19e-eeuws landhuis aan de rand van het dorpje Anrosey. U kunt hier terecht voor een rustgevende vakantie in een prachtige omgeving. Deze omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen en pittige fietstochten. Daarnaast zijn er vele bezienswaardige steden om te bezoeken en laten wij u graag kennis maken met dit mooie gebied.

La Perle d’Anrosey

In het landhuis zijn overal de authentieke details terug te zien, zo ook in de gastenkamers den onze parkachtige tuin. Bij mooi weer kunt u in de tuin wat drinken en tegelijkertijd genieten van het prachtige uitzicht. Wanneer het weer het niet toe laat branden wij de openhaard in onze salon, waar u kunt genieten van de warmte die de openhaard geeft. Kiest u voor bed & breakfast La Perle d’Anrosey, dan kiest u voor:

  • Ruime gastenkamers met eigen sanitair
  • Afgesloten parkeerplaats op eigen terrein
  • Parkachtige tuin met diverse zitjes
  • Mooie stijl en authentieke details
  • Ruimte en rust

Onze arrangementen

Met één van onze arrangementen kunt u drie of vier dagen met twee personen, op basis van half pension, genieten in deze prachtige omgeving. Niet alleen krijgt u een uitgebreid ontbijt en een drie gangen diner, u geniet uw gehele verblijf van gratis koffie en thee.

Niet alleen het landhuis met de grote tuin is prachtig om te zien, ook de omgeving is zeker de moeite waard. Het heuvellandschap leent zich voor lange wandelingen en mooie fietstochten, waar u kunt genieten van de rust en ruimte. Wij hebben diverse wandel- en fietskaarten beschikbaar, zodat u kunt ontdekken wat dit prachtige landschap u te bieden heeft.

Direct reserveren

Heeft u interesse in een verblijf bij La Perle d’Anrosey voor uw vakantie nabij Jura in Frankrijk? Dan kunt u via onze website heel eenvoudig een kamer reserveren. Naar aanleiding van uw reservering nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u verder te informeren.