+ 33 (0) 325 882 001

Weekend naar Noord Frankrijk Image Header

Weekend naar Noord Frankrijk


Bed and Breakfast nabij Dijon Frankrijk

Wilt u graag even helemaal tot rust komen en om deze reden een weekend of een midweek weg? Kom dan langs bij bed & breakfast La Perle d’Anrosey. Een prachtig landhuis in de heuvelachtige omgeving van Anrosey. Op een half uur rijden van de route du Soleil, maar toch mijlenver verwijderd van de alledaagse hectiek. Het is ruim 600 km gelegen van Utrecht en een geweldige plek om te verblijven voor een korte vakantie. Dus wilt u graag een weekend naar Noord Frankrijk en bent u nog op zoek naar een goede verblijfplaats? Dan heten wij u van harte welkom bij La Perle d’Anrosey.

La Perle d’Anrosey

Ons landhuis heeft een rijke geschiedenis en ademt historie. Overal zijn de authentieke details terug te zien, zo ook in onze vijf ruime gastenkamers en de parkachtige tuin. Bij mooi weer kunt u in de tuin wat drinken en genieten van het prachtige uitzicht. Tijdens koudere dagen branden wij de openhaard in onze salon waar u heerlijk omheen kunt komen zitten. Wanneer u kiest voor een overnachting bij La Perle d’Anrosey bent u verzekerd van:

  • Ruime gastenkamers met eigen sanitair
  • Afgesloten parkeerplaats op eigen terrein
  • Parkachtige tuin met diverse zitjes
  • Mooie stijl en authentieke details
  • Ruimte en rust

Omgeving

Niet alleen het landhuis met de grote tuin is prachtig om te zien, ook de omgeving is zeker de moeite waard. Het heuvellandschap leent zich voor lange wandelingen en mooie fietstochten, waar u kunt genieten van de rust en ruimte. Indien u hier graag gebruik van maakt hebben wij een aantal mooie wandel- en fietstochten voor u klaarliggen. Kijk eens bij onze arrangementen of er een geschikte voor u bij zit en geniet van een ontspannen verblijf bij La Perle d’Anrosey.

Direct reserveren

Kunt u niet wachten om La Perle d’Anrosey in het echt te bekijken en wilt u graag een midweek in Noord Frankrijk verblijven? Dan kunt u via onze website direct online reserveren of via het reserveringsformulier contact met ons opnemen. Na het ontvangen hiervan nemen wij contact met u op om u hier verder over te informeren. Voor vragen of verdere informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.