+ 33 (0) 325 882 001

Vakantie Frankrijk Vogezen Image Header

Vakantie Frankrijk Vogezen


Wilt u graag op vakantie naar Frankrijk in de Vogezen? De Vogezen zijn een middelhoge bergketen in het oosten van Frankrijk. De bergketen begint aan de grens met Zwitserland en strekt zich naar het noorden uit over de westelijke zijde van het Rijndal. In de Vogezen kunt u heerlijke fietstochten maken. U kunt zelfs op fietsvakantie naar de Vogezen vanuit Nederland, omdat de afstand prima te doen is voor een ervaren fietser. U kunt tijdens uw fietsvakantie in de Vogezen overnachten in Bed & Breakfast La Perle d’Anrosey. Onze B&B ligt op de Route du Soleil en vormt een mooi start- of eindpunt voor uw fietstocht door de Vogezen.

Ruimte & rust bij La Perle d’Anrosey

U kunt Bed & Breakfast La Perle d’Anrosey gebruiken voor een enkele overnachting, maar u kunt ons 19e eeuwse landhuis ook voor meerdere dagen als rustplaats aanhouden. Bij ons vindt u nog het authentieke Franse landleven, kunt u uren door de bossen wandelen, sportieve fietstochten maken over heuvels en door bossen of uiteindelijk eens dat ene boek uitlezen. Natuurlijk zijn uitstapjes in de omgeving van La Perle d’Anrosey ook mogelijk. Langres, de stad van Diderot, de abdij van Auberive, Dijon met haar vele kerken en terrassen, de Citadel in Besançon of de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp behoren allemaal tot de mogelijkheden. In de tuin kunt u met een kopje thee of glaasje wijn de dag laten bezinken en eventueel aanschuiven bij de table d’hôtes.

La Perle d’Anrosey is ruim 600 km gelegen van Utrecht en een geweldige plek om te verblijven voor een korte vakantie. Niet alleen het landhuis met de grote tuin is prachtig om te zien, ook de omgeving is zeker de moeite waard. Deze omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen en pittige fietstochten. Als u hier van houdt, zal een vakantie in de Vogezen in Frankrijk u zeker liggen. Wij hebben bij de receptie zelfs een aantal mooie wandel- en fietstochten voor u klaarliggen. Wij vinden fietsen in de Vogezen zeker een aanrader!

Overnachten bij La Perle d’Anrosey

Een vakantie nabij de Vogezen in Frankrijk is perfect voor een paar dagen rust. Onze B&B is gelegen aan de rand van het dorpje Anrosey. La Perle d’Anrosey beschikt over 5 gastenkamers elk met een eigen badkamer. Alle kamers hebben mooi uitzicht op de heuvels rondom Anrosey of de parkachtige tuin van 2ha rondom het huis. Op drie kamers kunnen extra bedden bijgeplaatst worden zodat deze ook als familiekamer gebruikt kunnen worden. De kamerprijzen zijn inclusief een uitgebreid ontbijt met croissant, bruin brood, stokbrood, diverse beleg, gekookt eitje en koffie of thee. Wij bieden onze gasten de mogelijkheid om ’s avonds, op reservering, mee te eten aan een gezamenlijke maaltijd in onze eetkamer of bij mooi weer op het terras.

  • € 90,– per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen
  • Prijs voor een extra bed € 25,– inclusief ontbijt
  • Prijs voor een babyledikant € 10,–
  • Totaalprijs voor een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt en het 3 gangen diner incl wijn / koffie of thee is slechts € 139.00

Direct reserveren

Kunt u niet wachten om even helemaal tot rust te komen tijdens uw vakantie in de Vogezen? Vult u dan het reserveringsformulier in om uw kamer te reserveren. Voor vragen of verdere informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.