+ 33 (0) 325 882 001

Route du Soleil overnachten Image Header

Route du Soleil overnachten


Bed and Breakfast nabij Dijon FrankrijkOp doorreis, voor een (korte) vakantie of een verdiepende training; wij ontvangen u graag in La Perle d’Anrosey. U verblijft in een adellijk 19e-eeuws landhuis met haar ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Een ideaal verblijf langs de Route du Soleil te overnachten. Deze autoroute ligt op slechts een half uur rijden, maar is mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.

Een ideaal begin; langs de Route du Soleil overnachten

La Perle d’Anrosey is een ideale plek om uw vakantie mee te beginnen. Gelegen een half uur van de A31, komt u in La Perle aan in een ander ritme om langs de Route du Soleil te overnachten. Het gastvrije ruime, authentieke landhuis ademt de geschiedenis van eeuwen; u bent direct al op vakantie. Desgewenst kunt u mee-eten aan de table d’hôtes, oftewel de tafel van de gastvrouw en -heer waar u als gast bij aan kunt schuiven. In de keuken van
La Perle d’Anrosey wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische- en streekproducten.

Langs de Route du Soleil overnachten; een parel om te ontdekken!

La Perle d’Anrosey heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. Pas wanneer u de poort door bent en op de binnenplaats staat, toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt. Voor uw overnachting in Frankrijk bent u bij ons dan ook verzekerd van ruime en sfeervolle gastenkamers die allen over een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en/of bad beschikken. De voordelen om langs de Route du Soleil te overnachten bij La Perle d’Anrosey zijn:

  • Groot authentiek landhuis
  • Drie kamers van 30m2 met ruim uitzicht
  • Twee ramen minimaal per kamer (uitzicht op het mooie bosrijke heuvellandschap)
  • Mooie stijl
  • Ruim opgezet
  • Parkachtige tuin van twee hectare
  • Slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil
  • Onbekende streek, geen massatoerisme (genieten van ruimte en rust)

Geniet ervan om langs de Route du Soleil te overnachten bij La Perle d’Anrosey

La Perle d’Anrosey ontvangt u graag met een gastvrij welkom voor uw overnachting in Frankrijk. Bij ons kunt u terecht voor een prijstechnisch zeer aantrekkelijk verblijf! Heeft u vragen over uw verblijf of de omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. La Perle d’Anrosey kent de streek door en door en wij staan voor u klaar om het overnachten langs de Route du Soleil tot een succes te maken.