+ 33 (0) 325 882 001

Overnachten Route du Soleil Image Header

Overnachten Route du Soleil


Overnachten Route Du SoleilOp doorreis, voor een (korte) vakantie of een verdiepende training; wij ontvangen u graag in La Perle d’Anrosey.

U verblijft in een adellijk 19e-eeuws landhuis met haar ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Een ideale optie om te overnachten in een hotel langs de Route du Soleil

Deze autoroute ligt op slechts een half uur rijden van ons hotel, maar is mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag. Heerlijk als u al een lange dag in de auto zit.

Een ideaal begin; overnachten nabij de Route du Soleil

La Perle d’Anrosey is een ideale plek om uw vakantie mee te beginnen. Gelegen een half uur van de A31, komt u in La Perle aan in een ander ritme om te overnachten nabij de Route du Soleil. Het gastvrije ruime, authentieke landhuis ademt de geschiedenis van eeuwen; u bent direct al op vakantie.

Desgewenst kunt u mee-eten aan de table d’hôtes, oftewel de tafel van de gastvrouw en -heer waar u als gast bij aan kunt schuiven. In de keuken van La Perle d’Anrosey wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische- en streekproducten.

Hotel in de buurt van de snelweg

La Perle d’Anrosey bevindt zich in de buurt van de snelweg. Uiteraard vindt u langs de snelweg vele hotels, maar daar vindt u niet de rust en prachtige omgeving zoals bij onze Bed and Breakfast. Ondanks dit gegeven, is La Perle d’Anrosey zeer geschikt als overnachtingshotel als u onderweg bent.

Tevens is er in deze omgeving veel te doen. Zo kunt u naar verschillende steden langs de route. Bijvoorbeeld naar Langres, de stad van Dideort, de abdij van Auberive, Dijon met haar vele kerken en terrassen.

Of naar de Citadel in Besançon of de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp. Dit zijn allemaal mogelijkheden om te bezoeken in deze prachtige omgeving.

Overnachten nabij de Route du Soleil; een parel om te ontdekken!

La Perle d’Anrosey heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. Pas wanneer u de poort door bent en op de binnenplaats staat, toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt.

Voor uw overnachting in Frankrijk bent u bij ons dan ook verzekerd van ruime en sfeervolle gastenkamers die allen over een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en/of bad beschikken. De voordelen om te overnachten nabij de Route du Soleil bij La Perle d’Anrosey:

  • Groot authentiek landhuis
  • Drie kamers van 30m2 met ruim uitzicht
  • Twee ramen minimaal per kamer (uitzicht op het mooie bosrijke heuvellandschap)
  • Mooie stijl
  • Ruim opgezet
  • Parkachtige tuin van twee hectare
  • Slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil
  • Onbekende streek, geen massatoerisme (genieten van ruimte en rust)

Geniet van overnachten nabij de Route du Soleil bij La Perle d’Anrosey

La Perle d’Anrosey ontvangt u graag met een gastvrij welkom voor uw overnachting in Frankrijk. Bij ons kunt u terecht voor een prijstechnisch zeer aantrekkelijk verblijf! Heeft u vragen over uw verblijf of de omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. La Perle d’Anrosey kent de streek door en door en wij staan voor u klaar om het overnachten nabij de Route du Soleil tot een succes te maken.