+ 33 (0) 325 882 001

Bed en Breakfast Frankrijk Image Header

Bed en Breakfast Frankrijk


Op doorreis of voor een (korte) vakantie ; wij ontvangen u graag in La Perle d’Anrosey. U verblijft in een adellijk 19e-eeuws landhuis met haar ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Een ideaal verblijf voor uw Bed en Breakfast Frankrijk op slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil, maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.

Ruimte en rust bij Bed en Breakfast Frankrijk

Bij Bed en Breakfast Frankrijk La Perle kunt u genieten van de ruimte en rust. Bij ons vindt u nog het authentieke Franse landleven, kunt u uren door de bossen wandelen, sportieve fietstochten maken over heuvels en door bossen of uiteindelijk eens dat ene boek uitlezen. Natuurlijk zijn uitstapjes in de omgeving van La Perle d’Anrosey ook mogelijk. Langres, de stad van Diderot, de abdij van Auberive, Dijon met haar vele kerken en terrassen, de Citadel in Besançon of de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp behoren allemaal tot de mogelijkheden. Als u na een dag op stap te zijn geweest weer bij Bed en Breakfast Frankrijk La Perle aankomt, is het werkelijk thuiskomen. In de tuin kunt u met een kopje thee of glaasje wijn de dag laten bezinken en eventueel aanschuiven bij de table d’hôtes.

Verwennerij aan de table d’Hotes

tomaten salade met hummusElke avond koken we voor onze gasten een uitgebreide maaltijd met verse producten. Een informeel diner aan de lange tafel op het terras, samen met ons en de andere gasten, een goede maaltijd en een mooi glas wijn. Voor kinderen maken we speciale kleine kinderporties.
U hoeft niet meer te reizen en kan dus echt genieten. Als u met uw kinderen reist kunnen ze zonder probleem mee eten en op hun eigen tijd naar bed gebracht worden.
Het is hèt moment van de dag om anderen te ontmoeten en ontspannen samen te zijn.

De Franse levensstijl van lekker eten, tijd nemen om te genieten, van elkaar en van de omgeving, en een goed gesprek te voeren zetten we met een deze moderne variant dus voort in dit Domaine.

Bed en Breakfast Frankrijk; een parel die zichtbaar wordt!

Bed en Breakfast Frankrijk La Perle heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. Pas wanneer u de poort door bent en op de binnenplaats staat, toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt. Bij onze Bed en Breakfast Frankrijk bent u dan ook verzekerd van ruime en sfeervolle gastenkamers die allen over een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en/of bad beschikken. De voordelen van een Bed en Breakfast Frankrijk bij La Perle d’Anrosey zijn:

 • Groot authentiek landhuis
 • Vijf kamers van minimaal 30m2 met ruim uitzicht
 • Ook familiekamers tot 5 personen
 • Twee ramen minimaal per kamer (uitzicht op het mooie bosrijke heuvellandschap)
 • Mooie stijl
 • Ruim opgezet
 • Parkachtige tuin van twee hectare
 • Slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil
 • Onbekende streek, geen massatoerisme (genieten van ruimte en rust)
 • Afgesloten parkeerplaats.
 • Laadpaal voor electrische auto

Geniet van uw Bed en Breakfast Frankrijk bij La Perle d’Anrosey

La Perle d’Anrosey ontvangt u graag met een gastvrij welkom voor uw Bed en Breakfast in Frankrijk. Bij ons kunt u terecht voor een prijstechnisch zeer aantrekkelijk verblijf! Heeft u vragen over uw verblijf of de omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. La Perle d’Anrosey kent de streek door en door en wij staan voor u klaar om van uw Bed en Breakfast Frankrijk een succes te maken.