+ 33 (0) 325 882 001

Bed and Breakfast bij Nancy Image Header

Bed and Breakfast bij Nancy


b&b NancyOp doorreis, voor een (korte) vakantie of een verdiepende training; wij ontvangen u graag in La Perle d’Anrosey. U verblijft in een adellijk 19e-eeuws landhuis met haar ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Een ideaal verblijf voor uw Bed and Breakfast La Perle nabij Nancy op slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil, maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.

Ruimte en rust bij Bed and Breakfast nabij Nancy

Bij Bed and Breakfast La Perle nabij Nancy kunt u genieten van de ruimte en rust. Bij ons vindt u nog het authentieke Franse landleven, kunt u uren door de bossen wandelen, sportieve fietstochten maken over heuvels en door bossen of uiteindelijk eens dat ene boek uitlezen.

Natuurlijk zijn uitstapjes in de omgeving van La Perle d’Anrosey ook mogelijk. Langres, de stad van Diderot, de abdij van Auberive, Dijon met haar vele kerken en terrassen, de Citadel in Besançon of de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Als u na een dag op stap te zijn geweest weer bij Bed and Breakfast La Perle nabij Nancy aankomt, is het werkelijk thuiskomen. In de tuin kunt u met een kopje thee of glaasje wijn de dag laten bezinken en eventueel aanschuiven bij de table d’hôtes.

Bed and Breakfast La Perle nabij Nancy; een parel die zichtbaar wordt!

Bed and Breakfast La Perle in de omgeving van Nancy heeft haar naam te danken aan het feit dat ze haar schoonheid subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. Pas wanneer u de poort door bent en op de binnenplaats staat, toont ze haar ware gezicht. Als een parel die zichtbaar wordt. Bij onze Bed and Breakfast nabij Nancy bent u dan ook verzekerd van ruime en sfeervolle gastenkamers die allen over een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en/of bad beschikken. De voordelen van een Bed and Breakfast La Perle d’Anrosey in de omgeving van Nancy zijn:

  • Groot authentiek landhuis
  • Vijf kamers van minimaal 30m2 met ruim uitzicht
  • Twee ramen minimaal per kamer (uitzicht op het mooie bosrijke heuvellandschap)
  • Mooie stijl
  • Ruim opgezet
  • Parkachtige tuin van twee hectare
  • Slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil
  • Onbekende streek, geen massatoerisme (genieten van ruimte en rust)

La Perle d’Anrosey: moderne kamers met uitzicht

Deze unieke b&b is gevestigd in een prachtig gerenoveerd huis. Dit landhuis stamt uit de 19e eeuw en biedt moderne kamers. La Perle d’Anrosey is gevestigd langs de Route du Soleil. Dit biedt u een mooie gelegenheid om door te reizen naar het zuiden van Frankrijk.

Daarbij kunt u vanuit La Perle d’Anrosey zeer gemakkelijk de prachtige omgeving ontdekken. Bijvoorbeeld het centrum van nancy.

Geniet van uw Bed and Breakfast La Perle d’Anrosey nabij Nancy

La Perle d’Anrosey ontvangt u graag met een gastvrij welkom voor uw Bed and Breakfast in de omgeving van Nancy. Bij ons kunt u terecht voor een prijstechnisch zeer aantrekkelijk verblijf! Heeft u vragen over uw verblijf of de omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. La Perle d’Anrosey kent de streek door en door en wij staan voor u klaar om van uw Bed and Breakfast nabij Nancy een succes te maken.