Image Header

Corona-wise: aanpassingen zomer 2020


Heeft u een vraag? Reserveren

La Perle d’Anrosey ZOMER 2020 Corona-Wise

Waarde gast,

Welkom bij la Perle d’Anrosey,
we zijn blij om u alsnog bij ons te kunnen verwelkomen
en ons huis en tuin en de rust van de Campagne met u te kunnen delen. Vanzelfsprekend ziet deze zomer er ook hier wat anders uit dan we gewend waren. We vinden het erg fijn om u ondanks deze sanitaire maatregelen en fysieke distantie toch bij ons te kunnen ontvangen en te mogen ontmoeten !

We proberen het voor iedereen aangenaam en veilig te houden, schroom daarom niet om ons even aan te schieten met je vragen.

Tijden

*Ontbijt is buiten op het terras, tussen 8 uur en 10 uur. Bij slecht weer in t Atelier.
*Op de dag van vertrek uw kamer graag verlaten hebben om 10.00
*Diner Table d’hôtes is om 19.00, de gebruikelijke grote tafel waar iedereen aanschuift hebben we dit jaar moeten vervangen door kleine tafeltjes die we op voldoende afstand van elkaar geplaatst hebben. Zo kunnen we toch nog min of meer samen dineren en elkaar ontmoeten.

Corona aanwijzingen

Vanzelfsperekend volgen wij de aanwijzingen van de overheid op. De inmiddels bekende Gestes Barrières blijven van kracht. Leest u s.v.p. onderstaande tekst even door, merci !

Handen Wassen
 • Regelmatig handen wassen, minimaal 30 seconden ( ofwel 2 maal Happy Birthday zingen) met zeep. Deze maatregel is de meest simpele en zeer effectief voor ons bedrijf, u helpt ons en alle gasten daarmee enorm.
 • Vloeibare Savon de Marseille in doordukflesjes vindt u in de badkamer. U kunt dit overigens ook gebruiken als body gel om mee te douchen, of als shampoo. Mocht het flesje leeg zijn, laat het ons even weten dan vullen we het weer bij.
 • Op de balie in de hall beneden staat desinfecteer op alcohol basis.
 • In het atelier ligt ook zeep en staat desinfecteer voor u om te gebruiken.
Fysieke afstand
 • Voldoende fysieke afstand bewaren, zowel binnen als buiten.
 • Indien dat niet mogelijk is moet men een mondkapje dragen.
 • Bij vertrek is pinnen mogelijk, het pinautomaat desinfecteer ik direct.
 • Daarna ditrect handen desinfecteren of wassen en het moet goed gaan.
We hebben een paar speciale verzoeken dit jaar:
 • Bij vertrek (en gedurende uw verblijf) graag zoveel mogelijk ramen open zetten om te luchten.
 • In een aantal kamers hebben we kussentjes neergelegd als stootkussen; de ramen hebben geen haken om ze vast te zetten.
 • Op kamer Jehanne d’Arc kunnen de ramen op de haak zoals u bij binnenkomst aantreft.
 • De luiken sluiten ofwel op de halve-stand zetten. De luiken helemaal openen nodigt de zwaluwen uit om naar binnen te vliegen namelijk…
 • De voordeur van uw kamer graag goed sluiten i.v.m tocht. De Entrée van het huis blijft zoveel mogelijk open staan, maar daardoor tocht het snel. Dank u !
 • Bij verblijf van meerdere dagen: we zetten een wasmand bij uw voordeur op de hall, daarin kunt u s’ochtends de handdoeken deponeren die u graag wilt laten vervangen.
 • De zogenaamde Kleine Schoonmaak die we gebruikelijk doen als u meerdere nachtenbij ons verblijft, kunnen we dit jaar helaas niet bieden.

  ZOMER 2020: een aantal veranderingen

 • We hebben deze zomer alleen de kamers beschikbaar op de 1e verdieping. We streven ernaar om een maximum aantal gasten te hanteren, daarom doen we de reserveringen nu weer handmatig.
 • Met decormateriaal uit de opslag hebben we een tijdelijke afscheiding in de hal gemaakt om voor ons een veilige zone te creeren.
 • Uw veilige zone is in uw eigen kamer. De hall en trap en entrée en buiten zijn gedeelde ruimtes, dus daar is meer alertheid geboden.
 • De salon en de eetkamer beneden zijn gesloten, we eten in principe buiten op het terras. Voor regenachtige dagen hebben we het Atelier ingericht als eetkamer met aparte tafels om de meter afstand te bewaren zoals dat ook in restaurants geldt.
 • Bij kleinere gezelschappen later in het seizoen, als het in de avond al frisser wordt, kunnen we in de Salon dineren, we hebben daar drie eettafels geplaatst op voldoende afstand van elkaar.
 • Ook de keuken is tegen ons gebruik in, nu een privé gebied geworden: even gezellig de keuken binnenlopen voor een praatje of zelf in de keuken de babymelk even opwarmen zal dit jaar ook niet kunnen. Dit tot verdriet van Egbert want hij vind dat altijd erg gezellig.
 • Dit jaar een heel ander kinder tekenatelier; het gebruikelijke delen van de tekenmaterialen en ongedwongen samen tekenen kan nu niet. We hebben aparte bakjes en als je wilt tekenen dan geven we je een kleine selectie met jouw eigen kleurtjes die je kunt gebruiken. Maak je tekening en Ilja hangt hem ergens in ‘t atelier op: zo kunnen alle kinderen het zien en ge-inspireerd raken. Zo kunnen we tòch nog onze creativiteit vormgeven, joupie !We hopen op uw begrip !
WIFI

Uw WIFI is: Guest d’Anrosey
Uw inlogwoord: boomklever
Vaak pakt uw apparaat de eerste keer de wifi op beneden in de hal. Boven of buiten kan de verbinding wegvallen.

Roken

Het gehele huis en alle tafels zijn rook vrij.

Authenthiek huis

Dit oude huis is niet zo gebruikersvriendelijk als de meeste moderne huizen. Dat is even wennen, dus graag wat extra aandacht, zeker als u met uw kinderen reist. Als iets stuk gaat is het meestal onvervangbaar.

Drankjes

U kunt drankjes bij ons bestellen, we schrijven het op. Alle drankjes per glas, flesje, blikje € 2,25
Koffie of potje thee € 2,-
Karaf wijn ( 50 cc) € 8,50

Buiten

We hebben verscheidene zitjes op voldoende afstand van elkaar, zowel in de zon als schaduw.
Bij langer verblijf: vraag even of er stoelkussens beschikbaar zijn, die dan tijdens uw verblijf alleen door u gebruikt kunnen en zullen worden.
NB Indien u met uw kinderen reist; graag een extra oplettend oogje bij de vijver !

Welkom !

We doen er alles aan om u met de gebruikelijke warmhartige intentie bij ons te kunnen verwelkomen, en daar horen in 2020 ineens al deze veranderingen bij. Hoe eerder we ons daarbij neerleggen en accepteren dat het nu eenmaal niet anders is, hoe sneller het relaxte vakantie gevoel zal komen. En daar is het allemaal om te doen. Om u werkelijk te laten meegenieten van deze heerlijke plek, van de ruimte en de vanzelfsprekende rust van bomen, heuvels en natuur. La Campagne Profonde zoals het hier genoemd wordt. We realiseren ons dat deze kwaliteiten in het drukke alledaagse leven, in vaak verstedelijkt gebied, node gemist worden.

Wij hebben ons ingericht om deze ‘zo-Corona-veilig-mogelijke-variant’ van La Perle te kunnen aanbieden, we rekenen op elkaars verantwoordelijke gedrag en zien ernaar uit om tòch nog een mooie zomer met u te kunnen delen !

Au plaisir !

Egbert & Ilja

“Whatever lifts the corners of your mouth, trust that.” – Rumi