overloop met kamer deuren Image Header

Kamer Jehanne d’Arc 2 tot 3 personen

vanaf

€ 125,-

p.nacht
Heeft u een vraag? Reserveren
avondzon in slaapkamer schilderij
avondzon in slaapkamer schilderij Kamerhoek met bed, tafel stoel en antieke kast badlakens op krukje detail gordijnstof

De sfeervolle familiekamer Jehanne d’Arc bevindt zich in het 18-de eeuwse deel van het huis, wat direct te zien is aan de houten vloer en de originele nagels die daarin nog te zien zijn. Robuust en eenvoudig. Twee grote ramen op het westen brengen het avondlicht in deze kamer, en U kunt de heuvels in de verte zien. De moderne, ruime badkamer beschikt over een douche, wastafel en een toilet. In deze kamer zijn de twee originele hoekkasten nog bewaard gebleven. Deze kamer heeft een 2 persoonsbed (Lits- jumeaux 1.80 x 2.00) en een 1 persoonbed. Maximaal 3 personen. Voor een extra 4e persoon altijd overleggen, neem even contact met ons op.

Kamerprijzen inclusief ontbijt

  • € 125,–   voor 2 personen per nacht. Inclusief ontbijt.
  • € 35,–   voor een extra persoon op de kamer per nacht. Inclusief ontbijt.
  • € 17,50   voor een  Babyledikant op de kamer per nacht inclusief beddengoed en ontbijt.

Wij serveren tussen 8.00 en 10.00 uur een uitgebreid ontbijt met een croissantje, een gekookt ei, div soorten brood, kaas,  jam en koffie en thee.

Table d’Hotes

In Anrosey zijn geen restaurants te vinden. Daarom bieden wij iedere avond de mogelijkheid om te dineren aan de table d’hôtes (de tafel van de gastvrouw en -heer). U moet daarvoor wel vooraf voor reserveren, we koken een uitgebreide maaltijd voor onze gasten met verse produkten en willen dus vooraf weten voor hoeveel gasten we koken. Wij serveren een drie-gangen diner en maken voor kinderen aangepaste porties. Wijn / fris en koffie zijn bij de prijs inbegrepen. Als u op uw aankomstdag gebruik wilt maken van het diner kunt u dat al aangeven op het reserverings formulier. U kunt dat ook later nog beslissen uiterlijk tot begin van de middag van uw aankomstdag per mail of telefoon. Tijdens uw verblijf kunt u per dag aangeven of u gebruik wilt maken van het diner. We gaan ’s avonds om 19.00 uur aan tafel en stellen het op prijs als u ons meldt als u bent verlaat. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Jehanne d’Arc

Beschikbaarheids kalender kamer Jehanne d’Arc: groen= beschikbaar;  rood = gereserveerd

Check online de beschikbaarheid en de actuele prijzen van alle kamers op de door u gewenste aankomstdatum. Reserveer en ontvang direct een reserverings bevestiging in uw mailbox. Geen credit card nodig.