geraniums bij grindpad Image Header

Lente actie: onbekend Frankrijk proeven

totaalprijs

3 overnachtingen + ontbijt € 180,–

Heeft u een vraag? Reserveren

Om het voorjaar te vieren hebben wij een mooie lente aanbieding voor 2 personen. Drie dagen het onbekende Frankrijk, rondom Anrosey proeven. U verblijft drie dagen op basis van logies en ontbijt in één van onze ruime gastenkamers met eigen badkamer. Alle kamers hebben een mooi uitzicht op de omliggende heuvels.  U betaald slechts 2 overnachtingen.  Normaal € 270,00 nu voor  € 180,00.

 

Laat u inspireren door de lente van 2019 in Anrosey!

 

Anrosey ligt op 30 km van de vestingstad Langres. In een heuvelachtige en bosrijke streek met weidse uitzichten. Goed bereikbaar vanaf de A31 op ong 650km vanaf Utrecht. Een goede locatie om de lente te beleven en nieuwe inspiratie op te doen.

Drie dagen er even tussenuit!

4 wandelaars op een wandelpad tussen het groenEr zijn volop wandel en fiets mogelijkheden rondom Anrosey b.v. naar de bron van de Maas of de Marne.  Je kunt kiezen voor wandelingen door het open land of juist meer in de bossen. Dit gebied met veel rustige, goede wegen en stevige klimmetjes is ook geschikt voor de meer sportieve fietsers die zich b.v. willen voorbereiden op de grote ‘cyclosportieves’ in de Franse bergen of de Alpe d’Hue6. Er zijn wandel en fietskaarten beschikbaar voor onze gasten. Bekijk onze wandelpagina voor meer informatie.

In de grote parkachtige tuin rondom het huis is het in het voorjaar ook goed vertoeven en deze plek is heel erg geschikt om te ontspannen met een boek of een glas wijn.  Vanuit de tuin heb je overal prachtig zicht op de omliggende heuvels. Je kunt er genieten van de rust en de vogels. In het voorjaar is hier ’s nachts vaak de nachtegaal te horen.

Misschien overweeg je een leuk vakantiehuis in Frankrijk te gaan kopen? Deze streek is bij het grote publiek nog onbekend maar heeft wel veel te bieden.  De huizenprijzen hier zijn nog betaalbaar. Veel bezoekers van onze CdH zijn verbaasd over de schoonheid van het landschap. Er is geen massa toerisme en deze streek is zeer goed bereikbaar vanuit Nederland. Kijk eens voor een indruk op de website van deze regionale makelaar Franshuis.nl Golftas met sticks tegen de trap

Binnen een uurtje autorijden van Anrosey vind je 2 Golfbanen.  Golf d’Arc en Barrois is een ècht frans authentieke baan, gelegen in de tuin van een kasteel. Het heeft een charmante, overwegend vlakke baan van 9 holes.  Golf Vittel Ermitage is onderdeel van Club Med met een hartelijke ontvangst in een indrukwekkend gebouw. Kijk op onze pagina over Golfen voor meer informatie.  Bezoekjes aan de kapel van le Corbusier in Ronchamps;  Beçanson of Dijon zijn vanuit La Perle d’Anrosey goed te ondernemen. Kijk op de pagina rondtoeren voor meer  ideeen.

 

Verwennerij aan de Table d’Hôte

gedekte ontbijttafelElke avond koken we voor onze gasten een uitgebreide maaltijd met verse producten. Een informeel diner aan de lange tafel op het terras, samen met ons en de andere gasten, een goede maaltijd en een mooi glas wijn. Voor kinderen maken we speciale kleine kinderporties. U hoeft niet meer te reizen en kan dus echt genieten. Het is hèt moment van de dag om anderen te ontmoeten en ontspannen samen te zijn. U moet wel vooraf reserveren. Dan weten wij voor hoeveel mensen we gaan koken. U kunt dat tot op de dag van aankomst nog aan ons doorgeven tot ongeveer het middaguur. Een appje, berichtje of telefoontje is genoeg. Als je vegetarisch eet kunnen we daar altijd rekening mee houden. Geef dat aan ons door bij het reserveren. Heeft u een speciaal dieet of allergie overleg dan even. Wij doen ons best maar zijn beperkt in de keuken. Voor meer informatie zie deze pagina.feta salade met olijven en tomaat

De Franse levensstijl van lekker eten, tijd nemen om te genieten, van elkaar en van de omgeving, en een goed gesprek te voeren zetten we met een deze moderne variant dus voort in dit Domaine.

Deze aanbieding: 3 overnachtingen voor 2 personen voor de prijs van 2 nachten omvat:

  • inclusief welkomsdrankje bij aankomst
  • inclusief 6 x uitgebreid ontbijt
  • Totaal prijs € 180,– plus € 4,50 toeristenbelasting
  • Deze aanbieding is geldig voor een verblijf in La Perle tot 1 juni 2020
  • Mogelijkheid om ’s avonds hier te dineren. (per dag reserveren)
  • 3 gangen diner inclusief een drankje a € 27,50 pp
  • aanbieding is voor een aaneengesloten periode van 3 dagen
  • Bekijk de beschikbaarheid online
Deel dit bericht:
Open chat
Powered by